Orvo Pels

Orvo Pels

Adviseur Energietransitie en compliance

Oplossingen:

Orvo is de schakel tussen de compliance medewerker en de directie, HR en overheid. Orvo’s specialisme is directies ondersteunen bij de invoering van compliance en het borgen van het beleid in de organisatie. Door zijn werkwijze wordt compliance gedragen door alle onderdelen van de organisatie en wordt het voor de directie een management tool om de organisatie naar een hoger plan te tillen.

Daarnaast is Orvo actief op het gebied van de energietransitie. Hij kan gemeentes adviseren over het te vormen beleid en de uitvoering. Hij heeft een model ontwikkeld voor de financiering van de energietransitie. Hierdoor kunnen alle belemmeringen van de energietransitie worden weggenomen.

Specialisaties

  • Compliance, strategie & advies
  • Beleid directie realiseren en borgen in de organisatie
  • Verbetering van processen
  • Gemeente adviseren over energietransitie
  • Alternatieve financieringen

De energietransitie

In 2050 zal Nederland de uitstoot van Co2 ingrijpend moeten verminderen. Hiervoor moet veel gebeuren. Gemeentes zullen de verantwoordelijkheid krijgen om dit beleid uit te voeren. Een van de aspecten in de stop op levering van aardgas aan woningen. UC Group kan gemeentes ondersteunen bij het maken van beleid en de uitvoering ervan. Daarnaast heet UC Group een model ontwikkeld waarmee de transitie kan worden gefinancierd.

Door invulling te geven aan de financiële behoefte van de energietransitie kan UC Group zorg dragen voor strategie & advies, realisatie en borging.

 

Wil je kennismaken met Orvo? Kom dan eens koffie drinken!