Anja Drinkwaard

Anja Drinkwaard

Customer service teamleider

Sectoren:

Expertises:

Anja is een ervaren Customer Service en Supply Chain professional. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring op customer service-gebied, van medewerker tot Team manager customer service & planning. Deze verschillende functies heeft ze vervuld bij internationale, klantgerichte bedrijven in de chemische sector.

Anja heeft in de loop der jaren brede ervaring opgebouwd in het managen en opzetten van customer service teams en het verbeteren van de teamprestaties. Met haar respectvolle, toegankelijke, open houding en een luisterend oor, zet ze haar kennis en ervaring in, om het team of de afdeling verder te professionaliseren en naar een hoger niveau te brengen. Daarbij vind ze het belangrijk de kwaliteiten van de medewerkers goed te waarderen en gebruiken voor de juiste werkzaamheden. Hierbij heeft ze als einddoel het borgen en verbeteren van de interne en externe klanttevredenheid.

Ze is gedreven, een teamplayer en verbinder, gemotiveerd, professioneel, onafhankelijk, betrouwbaar, betrokken, accuraat en heeft een gezonde dosis humor.

Breed inzetbaar op zowel uitvoerend als aansturend niveau. Ze kan goed onder druk presteren, is flexibel en past ze zich makkelijk aan binnen elke organisatie.

Een overzicht van haar relevante werkervaring:

  • Customer Service Management: aansturen van customer service/planning; teams, coachen en begeleiden van de medewerkers;
  • Optimaliseren en vastleggen van werkprocessen;
  • Ervaring met implementatie van ERP (SAP);
  • Verbeteren van de relatie tussen customer service en de klant;
  • Verbeteren van de relatie tussen verschillende teams operations, planning en customer service;
  • Uitvoeren logistieke export en douane documentatie.