Zoek binnen de UC Group website

Antoine Berkhout

Strategisch project & programma manager Supply Chain, Logistiek & E-Commerce

Oplossingen:

Biografie

Antoine is een enthousiaste en ervaren project- en programmamanager Supply Chain / Logistiek met een passie voor complexe strategische projecten. In de afgelopen 12 jaar heeft Antoine ervaring opgedaan op zowel strategische en operationele projecten, in de Supply Chain, Logistiek en commercie voor onder andere bol.com, topgeschenken.nl, Lucardi en Heineken / Vrumona.

Antoine is bedreven in procesverbeteringen via Lean Six Sigma (Blackbelt gecertificeerd), data gedreven werken via analytics (Google Datastudio, Tableau, PowerBI) en in een agile manier van werken. Hiermee creëert Antoine visie en strategie op een variëteit van projecten.

Projecten worden op tijd en volledig uitgevoerd met een gestructureerde aanpak, conceptueel denken en hands-on mentaliteit. Antoine is altijd op zoek naar de combinatie van proces, data, men en IT. Geen proces/IT verbetering of data analyse is geslaagd voordat de mens ermee aan de slag gaan zoals bedoeld. Extreme drive om uit te voeren, te zien, (te falen) en te verbeteren!

Tot 2023 heeft Antoine dit vanuit een vaste rol gedaan. Vanaf 2024 is Antoine op zoek naar de dynamiek van een interim-rol waarin mijn diverse ervaringen en snel aanpasbare vaardigheden goed passen in interessante en impactvolle organisaties.

Werkervaring

Antoine heeft onder andere de volgende projecten uitgevoerd, met als doel meer groei of omzet en verbeteren van NPS, productiviteit of EBIT:

  • Strategisch ontwerp van logistiek distributie model van productie, via warehouses en last mile naar eind klant
  • Strategisch ontwerp en realisatie van nieuw gemechaniseerd warehouse BFC2 voor bol.com
  • Productiviteitsverhoging analyses in bestaande warehouse omgevingen (mechanisatie, personeelsplanning, verbeterinitiatieven en verbeteragenda’s)
  • Continu verbeteringen van afdelingen d.m.v. proces, data, mens en IT analyses
  • Trainer en coach van personen en afdelingen op projectmanagement en / of procesverbeteringen

Expertise

  • Allround projectmanager in diverse afdelingen: Supply Chain, Logistiek en commercieel met focus op proces, data, mens en IT
  • Gespecialiseerd in industrieën e-commerce, retail, en FMCG
  • Vermogen om het senior management strategisch te adviseren, beslissingen uit te leggen, en draagvlak te creëren om vervolgens verbeteringen te implementeren binnen de operationele organisatie

Wil je kennismaken met Antoine? Kom dan eens koffie drinken!