Zoek binnen de UC Group website

Bas van de Kerkhof

Logistics consultant

BIOGRAFIE

Bas is een gemotiveerde selfmade logistieke professional. Geïnteresseerd in de vele vlakken van de logistiek. Hij is een enthousiaste teamspeler die het niet schuwt om net even dat beetje extra te geven. Door zijn ervaring binnen alle lagen van meerdere bedrijven is hij een goede sparringpartner voor alle niveaus. De woorden die Bas het best omschrijven zijn analytisch, direct, nieuwsgierig en kritisch. Zijn vrije tijd besteed hij vooral aan zijn jonge gezin. Op sportief vlak is Bas graag te vinden op de padelbaan of op de mountainbike.

ERVARING

Met ruim 10 jaar ervaring in de logistiek heeft Bas al het nodige meegemaakt. De laatste 4 jaar is hij in meerdere rollen actief geweest bij een logistiek dienstverlener. Hier heeft hij meerdere startups en implementaties mogen meemaken. Zo was hij betrokken bij de startup van een nieuwe omnichannel operatie voor een van Nederlands grootste elektronica winkelketens. Wat recenter was Bas verantwoordelijk voor een proces en lay-out optimalisatie van het magazijn van een grote winkelketen in het tuinartikelen segment.

Bas houdt zich graag bezig met procesoptimalisatie. Daarbij bekijkt hij graag dingen van uit alle perspectieven. Hierbij moet er uiteindelijk baat zijn voor alle betrokken partijen. Ook wil hij graag meer ervaring op gaan doen binnen project management.

EXPERTISE

  • Logistieke engineering
  • Proces optimalisatie
  • Omnichannel

Wil je kennismaken met Bas? Kom dan eens koffie drinken!