Zoek binnen de UC Group website

Billy Alj

Senior Customer Service & Project Manager

Oplossingen:

Biografie

Billy straalt charisma en rust uit en zorgt met zijn natuurlijke houding ervoor dat hij altijd aanspreekbaar is voor zijn omgeving. Met zijn humor, analytische skills, altijd een luisterend oor en zakelijke expertise haalt iedere opdrachtgever met Billy een uitstekende interim manager in huis.

Thuis is Billy een echte familiemens en vind hij het leuk om met zijn familie en vrienden leuke dingen te ondernemen. Verder houdt hij veel van sporten en reizen naar verre bestemmingen te maken, Het liefst daar waar het lekker zonnig en warm is.

Ervaring

Billy is een zeer ervaren Customer Service & Accounts Receivables Manager, heeft jarenlange ervaring op het gebied van contacten met klanten, klant –en werknemerstevredenheid en spreekt naast het Nederlands, Engels, Frans en een aardig woordje Spaans

Billy zijn persoonlijkheid maakt hem heel toegankelijk voor zijn opdrachtgevers en teams waarmee hij werkt en zowel klanttevredenheid als werknemerstevredenheid staat bij hem altijd voorop. Met zijn ervaringen op het gebied van Customer Service, Accounts Receivables, Project en People Management binnen verschillende sector zoals Chemie, FMCG, Pharma en Biotech is hij multi-inzetbaar.

Vanuit Benelux en Europese management posities heeft Billy tot op heden verschillende Order to Cash afdelingen aangestuurd maar ook projecten geïnitieerd en geïmplementeerd bij diverse multinationals zoals General Electrics, Dun & Bradstreet, BIC S.A, Takeda Pharmaceuticals, EG Group en I&L Biosystems.

Rust, reinheid en regelmaat is Billy zijn credo wanneer hij een afdeling leidt want deze 3 zaken zijn volgens hem essentieel om een afdeling optimaal te laten functioneren. Werknemers dienen zich volgens Billy goed te voelen en in alle rust (met natuurlijk veel plezier) te kunnen werken om zo kwalitatief en kwantitatief uitstekende resultaten te leveren.

Teamwork is essentieel volgens Billy om gezamenlijk eventuele achterstanden weg te werken en deze ook in de toekomst voorkomen. “Einzelgangers” komen in Billy zijn team niet voor en als die er zijn, zorgt Billy met zijn people management skills ervoor dat zij uiteindelijk ook deel van het team worden.

Expertise

  • Order to Cash
  • People Management

 

Wil je kennismaken met Billy? Kom dan eens koffie drinken!