Zoek binnen de UC Group website

Danial Shajarati

Ondernemers Coach & Recruitment Consultant

Biografie

Danial hecht veel waarde aan kwaliteit, objectiviteit en nauwkeurigheid. Dit resulteert in het feit dat hij niet snel tevreden is en altijd streeft naar verbetering. Verder is Danial goed te beschrijven met de volgende woorden: kritisch, rechtvaardig en loyaal.

Danial baseert zijn beslissingen in het werkleven altijd op feiten en argumenten en heeft een een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ook is hij spiritueel aangelegd en daardoor altijd op zoek naar het zin des levens. Hij mediteert regelmatig en luistert naar zijn intuïtie. Hij vindt het heel belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en leren van zijn ervaringen.

Danial heeft veel sportieve hobby’s. hij vindt het leuk om actief bezig te zijn en zijn grenzen te verleggen. Hij houdt van voetballen, motorrijden, klimmen, duiken en fitnessen.

Ervaring

Danial heeft in zijn 12 jaar leidinggevende ervaring, het effect van goed leiderschap mogen ervaren en gezien welk verschil dit kan maken in het functioneren van teams, de ontwikkeling van medewerkers en het behalen van beoogde resultaten. Zijn wens om leiding te geven, komt voort uit een sterke ambitie om de organisatie vooruit te helpen. Werken aan de missie en leiding geven vanuit een visie op de toekomst. Daarnaast krijgt hij energie wanneer hij in dit proces collega’s kan ondersteunen en faciliteren in hun vakmanschap en ontwikkeling.

Expertise

  • Leiderschap
  • Coaching
  • Communicatie
  • Plannen en organiseren
  • Coördineren en instrueren
  • Werving en Selectie

Wil je kennismaken met Danial? Kom dan eens koffie drinken!