Dennis Doest

“Een verandering is een gezamenlijke reis naar de nieuwe situatie.”

Dennis is een resultaatgerichte professional die opereert vanuit de driehoek project-, verander- en communicatiemanagement.

Bij de uitvoering van zijn projecten bestuurt Dennis zowel de “harde” kant alsmede de menselijke kant. Hij zorgt voor resultaten conform tijd, middelen en budget en zorgt er eveneens voor dat de mensen mee veranderen en de nieuwe werkwijze accepteren en waarderen.

Dennis heeft veel (inter)nationale bedrijven bezocht en ruime ervaring opgedaan met business en ICT -vraagstukken. Bij complexe projecten in de rol van project- en/of verandermanager komt de expertise van Dennis het best tot zijn recht. Mede door zijn gedegen kennis van business process optimalisaties en ERP software implementaties heeft Dennis opdrachten vervuld bij ID Logistics, Eneco, ProRail, Philips, British American Tobacco Niemeyer, Holland Casino, Canon, Dockwise, Linde Healthcare en Schils.

Door kritisch te luisteren, te bevragen en opvallende zaken te benoemen zorgt Dennis voor verbinding in verandertrajecten. Zijn gedrevenheid, klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

De expertise van Dennis komt het best tot zijn recht in de rollen van project- en verandermanager bij projecten zoals: