Zoek binnen de UC Group website

Biografie

Erik is een enthousiast persoon met een ruime ervaring binnen diverse sectoren. Door zijn positieve- en hands-on instelling gecombineerd met een toegankelijke communicatie, is hij in staat mensen met elkaar te verbinden en processen snel te doorgronden. Hij neemt mensen mee op een klantreis door hun eigen proces. Erik geeft veel vertrouwen waardoor de medewerkers zelf het voortouw durven te nemen.

Door zijn open en creatieve blik ziet Erik snel mogelijkheden om processen te “fine tunen” en is daarom snel van toegevoegde waarde voor zijn opdrachtgevers.

Ervaring

Zijn werkervaring binnen zowel de Logistieke- als Productie omgeving, gecombineerd met zijn studie, hebben ervoor gezorgd dat Erik een brede scope heeft en buiten de grenzen van de processen kijkt.

Erik is klant gericht, zowel intern als extern en hij is gewend te opereren in het spanningsveld tussen operatie en commercie.

Tijdens zijn loopbaan heeft Erik altijd de processen zo efficiënt mogelijk proberen te maken doormiddel van het toepassen van Lean en Six Sigma. Door zijn toegankelijke communicatie is Erik in staat verandertrajecten te begeleiden van werkvloer tot directie.

Overzicht van relevante werkervaring:

  • Verbetercoach
  • Lean en Six Sigma
  • Logistics Manager
  • Operations Manager
  • Warehouse Manager

Wil je kennismaken met Erik? Kom dan eens koffie drinken!