Hatice Pehlivan

Hatice Pehlivan

Logistic Engineer

Expertises:

Hatice is werkzaam bij UC Group Young Professionals als logistics engineer. Ze heeft de opleiding HBO Logistiek en Economie afgerond. Vervolgens heeft ze zich verder ontwikkeld door de Master Supply Chain Management te volgen, die ze succesvol heeft afgerond.

Tijdens haar studie heeft ze werkervaring opgedaan als customer service medewerker bij een logistieke dienstverlener, waarbij ze verantwoordelijk was voor het behandelen en verwerken van binnenkomende orders en facturen. Het opmaken van transportdocumenten en het regelen van transport behoorde ook tot haar taken. Verder heeft ze als post en logistiek coördinator gewerkt op de Erasmus Universiteit. Haar taken bestonden uit het verwerken van in- en uitgaande post voor de organisatie, verrichten van baliewerkzaamheden en contact houden met verschillende leveranciers. Het uitvoeren van gesprekken en in contact blijven met de klant over de dienstverlening en het bespreken van problemen met leveranciers waren een belangrijke taak binnen haar functie.

Haar afstudeeronderzoek voor haar master studie heeft ze gedaan voor de afdeling post en logistiek waar ze ook werkzaam was. Voor dit onderzoek heeft ze de post logistieke keten van de universiteit in kaart gebracht en adviezen gegeven op het gebied van optimalisatie met behulp van technologische middelen en procesinnovaties.

Hatice is een spontane, gemotiveerde jonge dame die het leuk vindt om supply chain processen te analyseren en verbeteringen in kaart te brengen. Verder vindt ze het fijn om naar een bepaald doel te werken waarbij een resultaat wordt behaald. Ze hoopt haar ervaring en kennis uit te breiden bij de UC Group door verschillende projecten uit te voeren als logistics engineer.

 

Wil je kennismaken met Hatice? Kom dan eens koffie drinken!