Johan Pols

Johan Pols

Supply Chain Consultant

Oplossingen:

Johan is een ervaren supply chain professional op het gebied van S&OP en Supply Chain planning processen in de procesindustrie en de FMCG.

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde is Johan zijn loopbaan gestart in de logistiek dienstverlening. Als project medewerker en later projectleider heeft hij in een veelvoud van projecten alle aspecten van de bedrijfsvoering mogen ervaren.

De rode draad door alle projecten is het structureren en optimaliseren van processen, of het nu gaat om het opzetten van een kwaliteitssysteem (ISO9002), reorganiseren van een vestiging, implementeren van IT systemen (SAP), of het opzetten van nieuwe operaties.

Na 10 jaar in de logistiek dienstverlening heeft Johan de overstap gemaakt naar een productie omgeving, waar hij zich verder heeft ontwikkeld tot expert in S&OP en Supply Chain planning processen. Sinds begin 2000 heeft hij diverse bedrijven geholpen om een S&OP/IBP processen te implementeren of hun planningsteams geholpen hun processen te verbeteren.

Johan is in staat om alle stakeholders van directie tot werkvloer te overtuigen van het gezamenlijk belang en het komen tot een eenduidig plan. Door zijn ervaring dringt hij snel door tot de kern van het probleem en door zijn vermogen om de complexe materie helder uit te leggen is hij in staat om iedereen mee te nemen in het veranderingstraject.

Zijn pragmatische, hands-on aanpak leidt tot snelle, maar blijvende resultaten.

Zijn motto: “Interim Assignments, Permanent Solutions”

Johan is een gedreven persoon, met een open en eerlijke persoonlijkheid, die onder alle omstandigheden rustig en optimistisch blijft. Het liefst helpt hij anderen met advies en begeleiding en vind hij het heerlijk om als korfbalscheidsrechter het spel in goede banen te leiden.

In zijn vrije tijd houdt hij er van om te dansen, lezen, wandelen in de natuur en  fotograferen.

 

Wil je kennismaken met Johan Pols? Kom dan eens koffie drinken!