Laurens Verploegh

Laurens is werkzaam bij UC Group Young Professionals en is een energieke en ambitieuze student die bezig is met zijn studie op het gebied van logistiek. Hij is momenteel bezig met zijn studie Logistics Engineering aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle, zijn verwachte afstudeerdatum is juni 2020.

Hij is van plan een expert te worden in Logistics Engineering en mee te werken en te helpen aan de groei en het succes van de UC Group.

Tijdens zijn studie is hij actief bezig geweest binnen de Hogeschool Windesheim. In zijn tweede en derde jaar heeft hij lesgegeven aan de eerste jaar studenten van de opleidingen Technische Bedrijfskunde en Logistics Engineering in het ERP-systeem Exact online. In het eerste half jaar van 2018 heeft hij deelgenomen aan een denktank “de Onderstroom” waarin hij zich gebogen heeft over de vraag hoe onderwijs uitdagender kan.

Na zijn studie Logistics Engineering is hij van plan nog een masteropleiding te doen in toegepaste ICT, hierin wordt gekeken naar de mogelijkheden en de toepassingen die mogelijk zijn op het gebied van ICT.