Zoek binnen de UC Group website

Leo van Bochove

Senior Manager Food Production & IT

Biografie

Leo is een zeer ervaren senior manager met een goed analytisch denkvermogen dat hem in staat stelt oplossingsgericht te denken in complexe vraagstukken op het gebied van produktie-logistiek, informatisering en automatisering.

Hij beschikt over een brede directie en senior management ervaring, zowel in lijn- als in projectmanagement functies. Deze ervaring heeft hij met name opgedaan in de voedingsindustrie, waarin hij vanuit diverse funkties en hoedanigheden leiding gaf en heeft bijgedragen aan optimalisatieprocessen waarbij ook ‘change management’ een belangrijk onderdeel was en is.

Optimalisatie van produktie-logistieke processen, met daarin de aspekten ‘people management’, optimalisatie van het (technisch) proces ontwerp en geïntegreerde toepassing van informatiserings- en automatiseringsoplossingen.

Als senior project manager ervaring met het conform budget en tijdsplanning bouwen van produktie-sites en (multi site) informatiserings en automatiseringsprojecten.

Denkend en handelend vanuit het ‘harmonie-model’ zoekt Leo in projecten altijd naar een zo breed mogelijk draagvlak binnen de organisatie, zonder daarbij de hoofdlijnen en het hoofddoel van een traject of project uit het oog te verliezen. Dit vanuit de wetenschap en ervaring dat mensen één van de drie dragende pijlers van elke organisatie zijn.

Ervaringen

  • COO bij een scale up in de voedingsindustrie. Verantwoordelijk voor het ontwerp, bouw en in gebruikname van een full scale produktieplant
  • Produktiemanager bij een chocoladefabriek
  • Projectmanager van diverse ERP- en automatiseringsprojecten, deels met een internationaal, multi-site karakter (6 plants in Europa)
  • Projectmanager diverse technische engineerings projecten in de voedingsindustrie.

EXPERTISE

  • Produktie – logistiek management
  • General Management
  • Project Management

 

Wil je kennismaken met Leo van Bochove? Kom dan eens koffie drinken!