Arthur Noatschk

BIOGRAFIE

Arthur is een ervaren adviseur op het gebied van warehousing en transport. Zijn gedreven en kritische persoonlijkheid zorgt ervoor dat de klant altijd op tijd een creatieve en pragmatische oplossing voorgeschoteld krijgt die hij het liefst ook zelf met een team komt implementeren.

Arthur is een man die laat zien dat hij veel ervaring, inzicht en expertise in huis heeft. Door zijn sensitiviteit en analytisch vermogen heeft hij snel in de gaten wat er speelt bij zijn klanten.

Gedreven als hij is zal hij altijd het uiterste doen om volgens afspraak de juiste kwalitatieve oplossingen voor te stellen. Deze oplossingen zijn altijd praktisch en uitvoerbaar.

In zijn vrije tijd houd hij zich bezig met het verbeteren van zijn conditie en het verbouwen van zijn huis in België.

ERVARING

Vóór zijn carrière bij DHL heeft Arthur ruim twaalf jaar bij de Luchtmobiele Brigade van het Nederlandse leger gediend wat hem een gedreven en gedisciplineerd persoon heeft gemaakt met een no-nonsense mentaliteit.

Bij DHL Supply Chain start hij als leidinggevend manager en is daar initiatiefnemer voor diverse optimaliseringsprojecten. Later zet hij dit voort als Logistics Engineer op diverse sites van DHL SC.

Na een uitstap als Supply Chain Projectmanager bij Johnson en Johnson start hij in 2014 als zelfstandig partner bij UC Group en rond hij diverse optimalisatie- en solution design projecten succesvol af voor gerenommeerde klanten als DHL Supply Chain, ID Logistics, DSV en vele andere klanten.

Zijn analyses van bestaande logistieke processen (warehousing & transport) en de daaruit voortvloeiende verbetervoorstellen zorgen voor flinke kostenbesparingen zonder kwaliteitsverlies.
Hierbij weet hij de juiste link tussen de operationele processen en IT te leggen en zorgen zijn projectmanagement kwaliteiten voor een succesvolle implementatie.

In 2017 start hij het UC Engineering team op waarbij hij jonge logistiek engineers in dienst neemt en opleidt tot succesvolle logistiek professionals. Dit doen ze door de senior partners van UC group te ondersteunen in hun projecten, waarbij iedereen van elkaar leert. Inmiddels is dit team uitgegroeid tot 5 FTE met de ambitie verder uit te groeien tot ongeveer 25 FTE.

Wil je kennismaken met Arthur Noatschk? Kom dan eens koffie drinken!