Patrick Watervoort

Patrick Watervoort

Logistics engineer & analist

Oplossingen:

Expertises:

Als econometrist met een specialisatie in Supply Chain management en meer dan 15 jaar praktische ervaring heeft Patrick een gedegen achtergrond voor het doorgronden en optimaliseren van complexe en ondoorzichtige probleemstellingen.

Patrick heeft zijn brede logistieke ervaring opgedaan bij een aantal internationale dienstverleners in verschillende rollen binnen transport en warehouse omgevingen.

Patrick heeft een passie voor logistiek, dit blijkt uit zijn manier van werken, hij blijft nieuwsgierig en zoekt door tot hij een eenvoudigere oplossing heeft kunnen vinden en implementeren. Daarin vind je zijn vakmanschap.

Hij is begonnen als operationeel manager en de laatste jaren gespecialiseerd in het verbeteren en ontwerpen van internationale logistieke ketens en warehouse oplossingen. Door gedegen analyses van bestaande Supply Chains te combineren met zijn seniore ervaring werkt hij verbetervoorstellen uit. Zijn ervaring als operationeel manager zorgen voor het ontwerp van oplossingen die werken!

Een summier overzicht van zijn relevante werkervaring:

  • Solution design: ontwerpen en implementeren van complete warehouses (zowel manuele als (gedeeltelijk) gemechaniseerde oplossingen)
  • Supply chain analyse: data-analyse en advies voor verbetering van supply chains
  • Sales engineering: RFQ begeleiding en beantwoording
  • Logistieke optimalisaties: keten, magazijn en proces verbeteringen, layout optimalisaties en implementatie
  • IT consultancy: ontwerpen en implementeren van diverse logistiek gerelateerde IT systemen
  • Management reporting; KPI ontwikkeling en dashboarding

Wil je kennismaken met Patrick? Kom dan eens koffie drinken!