Maarten Essers

Maarten Essers

Project manager logistics & supply chain | Sales and operations planning

Expertises:

ERVARING

Na meer dan tien jaar internationale sales ervaring is Maarten in 2010 gestart als zelfstandig ondernemer. Hier heeft hij zich met name toegelegd op Business Development voor zijn klanten. Zijn dienstverlening hierin bestaat uit ontzorgen van A tot Z binnen het gehele logistieke proces, warehousing en supply chain.

Zijn eigen ervaring past hij graag toe bij zijn klanten, om daarmee ook voor hen een zo efficiënt mogelijke manier van opereren te bewerkstelligen. Het analyseren van processen, doorvoeren en aansturen van veranderingen en verbeteringen is waar zijn kracht ligt.

Daarnaast is Maarten ook inzetbaar voor het onderhouden van klant- en leveranciersrelaties. Zijn sales ervaring maakt dat hij altijd de beste deal vindt voor beide partijen en relaties zal verstevigen voor de toekomst. Met name binnen de gehele supply chain is samenwerking de sleutel. Zowel intern als extern. Met kennis van de markt en processen weet Maarten verbindingen te leggen voor zijn klanten om zo samen te groeien.

Het aansturen en motiveren van mensen is iets wat natuurlijk komt voor Maarten. Of het nu gaat om implementeren van nieuwe processen of verbeteren van de huidige, hij weet iedereen achter zich te krijgen om samen de gestelde doelen te bereiken.  Een creatieve denker die oplossingen ziet waar anderen wellicht nooit op gekomen zouden zijn. Met het doorbreken van conventies anderen meenemen in een nieuwe manier van denken om zo samen nieuwe mogelijkheden te creëren. Wanneer hij ergens zijn tanden in heeft gezet, laat Maarten niet meer los. Geef hem een uitdaging en hij gaat er helemaal voor. Het succes van de klant is zijn persoonlijke succes.

EXPERTISE

Supply Chain Management;

Import Export;

Customer Relations;

Site Manager;

Sales & operations planning ;

 

Wil je kennismaken met Maarten? Kom dan eens koffie drinken!