Zoek binnen de UC Group website

Marcel van Luxemburg

Business analyst & Projectmanager

Expertise:

BIOGRAFIE

Marcel van Luxemburg heeft brede ervaring in business analyse, software implementaties en projectmanagement, met name opgedaan bij bedrijven die actief zijn in techniek, handel en productie.

De grondhouding van Marcel is ontspannen en observerend. De uitvoering is actief, enthousiast en waar nodig met wat gezond activisme. Dat is zo op het werk, maar ook wanneer hij actief is in het jeugdwerk in Gouda of bij de korfbalvereniging. Ultiem genot is gaan kamperen met zijn gezin. In een tent, gevuld met boeken en bordspelletjes.

 

ERVARING

Na een studie Ruimtelijke Ordening is Marcel vanaf de werkvloer gaan ontdekken wat hij kon en leuk vond. Organiseren van data en processen kwam daar steeds bij bovendrijven en dat leverde een tour langs diverse softwarehuizen op. Via het opdoen van harde IT skills en het technisch leren implementeren van systemen, kwam daar steeds meer zicht op de processen achter de IT bij. Een bedrijf gebruikt een software systeem namelijk niet voor niets!

Van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam, staat er anno nu een senior adviseur die graag duidelijkheid schept in complexe bedrijfsprocessen. Hij is een snelle starter die zich makkelijk de producten, maar ook de taal van een organisatie eigen maakt. Ziet de grote lijn en bewaakt die, maar begrijpt dat de ‘devil in the details’ zit. Vertaalt en benoemt wat ‘de bedoeling’ is, zeker in het gebied tussen de business/organisatie en IT. Marcel ziet software als een middel om bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen en te behalen.

 

Wil je kennismaken met Marcel van Luxemburg? Kom dan eens koffie drinken!