Max van Laarhoven

Max van Laarhoven

Supply Chain Consultant

Biografie

Max kun je omschrijven als een sociaal, enthousiast, ambitieus en kritisch persoon. Met zijn no-nonsense mentaliteit benadert hij problemen op een praktische manier daarnaast is hij altijd in voor een praatje. In zijn vrije tijd staat genieten van het leven centraal en is werkzaam bij UC Engineering als Junior Logistics Consultant.

Ervaring

Max is sinds 2020 afgestudeerd met een Bachelor in Logistics Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Vanuit stages heeft hij ervaring opgedaan in warehousing (FMCG) en havenlogistiek. Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest als logistiek administratief medewerker waarin hij het aanspreekpunt was voor administratieve problemen binnen het warehouse. Daarna is hij werkzaam geweest als leidinggevende in de horeca.

Tijdens zijn stage heeft hij veelvuldig ervaring opgedaan met verbetermethodes zoals Lean Six Sigma. Zijn afstudeeronderzoek heeft hij uitgevoerd bij een agrarische multinational waarin hij de performance van een logistiek dienstverlener in kaart heeft gebracht.

 

 

 

Wil je kennismaken met Max? Kom dan eens koffie drinken!