Zoek binnen de UC Group website

Paul Dekker

Operations Manager in Transportation, Warehousing & Distribution

Expertise:

Biografie

Paul is een ervaren Operations Manager in Transportation, Warehousing & Distribution.

Paul is verder een betrokken, vriendelijk en praktisch ingesteld mens. Achter deze rustige uitstraling schuilt een onderzoekende, stevige en gedreven persoonlijkheid. Hij is leergierig en heeft het hart op de juiste plek. Naast een druk bestaan als interim manager is hij ook een levensgenieter.
Hij is vader van 3 kinderen en een man die erg houdt van mountainbiken en andere outdoor activiteiten. “ Ik ben graag buiten, want in de natuur kan ik lekker ontspannen”.

Ervaring

Zijn ervaring als senior planner in de beginjaren van zijn loopbanen vormen zijn basis. Een zeer gedreven en gestructureerde manier van werken in combinatie met een hoge mate van vindingrijkheid en oplossingsgerichtheid zijn kwaliteiten die Paul in sterke mate heeft ontwikkeld.
Door in iedere opdracht te blijven leren, ondersteunt door de benodigde trainingen, en de nieuwe kennis weer toe te passen in de volgende opdracht, heeft Paul zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een breed inzetbare professional en manager op het gebied van transportplanning, warehouse en distributie. Hij ondersteunde veel logistiek dienstverleners, transporteurs en retailers in diverse opdrachten bij het optimaliseren van hun distributienetwerk en routes, de tijdelijke aansturing van planningsafdelingen, orderpickploegen, carrier selecties en de begeleiding van de implementatie van TMS systemen.

Concrete resultaten behalen. Dat is Paul ten voeten uit. Hij een harde werker die vol vertrouwen en zeer gestructureerd naar de gestelde targets toewerkt. Altijd bereid om een paar extra meters te lopen en het einddoel verliest hij nooit uit het oog. Hij heeft oog voor detail en is consciëntieus in zijn werkwijze. Een manager die zeer faciliterend is naar organisaties, werkt volgens afspraak samen met zijn team naar de gestelde doelen. Schroomt niet om binnen kaders ook zijn invloed uit te oefenen en ziet scherp waar de kwaliteiten van mensen zitten. Hij vindt het leuk om zijn mensen te ontwikkelen en te coachen. Een betrokken manager met oog voor de mens achter de functionaris. Iemand die snel zijn weg vindt. Hij houdt de winkel open en gaat vanuit daar samen met zijn collega’s stap voor stap verbeteren.

Wil je kennismaken met Paul Dekker? Kom dan eens koffie drinken!