Zoek binnen de UC Group website

Peter Skov

Technology Consultant - Robot, Computer Vision & AI-powered IT

Oplossingen:

Biografie

Peter is een visionaire creator die met zijn enthousiasme en verbindende aanpak unieke inzichten brengt. Met zijn vriendelijkheid en communicatieve vaardigheden verheldert hij situaties en verbetert hij processen met creatieve oplossingen, waardoor hij aanzienlijke toegevoegde waarde levert voor bedrijven.

Met een uitgebreid netwerk in de technologische logistieke sector benadert Peter commerciële en inhoudelijke uitdagingen met een scherp oog voor detail. Hij richt zich op het versterken van partners en het benutten van innovatieve technologieën zoals robotica, machine vision en AI-powered IT om op maat gemaakte, hoogwaardige oplossingen te bieden die de behoeften van klanten vervullen.

Ervaring

Peter is een ervaren IT- en logistiek consultant met een passie voor het begrijpen van zakelijke uitdagingen en het bieden van effectieve oplossingen. Met zijn expertise in supply chain management en commercie heeft hij internationale oplossingen ontwikkeld voor diverse sectoren, waaronder automotive, healthcare, FMCG en industrie.

Zijn pragmatische en resultaatgerichte aanpak heeft geleid tot concrete verbeteringen in warehouse-effectiviteit en digitale betrouwbaarheid van Supply Chains. Met meer dan twee decennia ervaring heeft hij leiding gegeven aan innovatie-initiatieven, IT-oplossingen ontwikkeld en projecten beheerd voor toonaangevende bedrijven in Europa.

• Leidinggevende rol in global innovation management, inclusief implementaties van innovatieve robots en meer dan 650 IT-oplossingen voor diverse sectoren.

• Projectmanagement voor TMS-implementaties en Microsoft-warehouseprojecten, evenals ontwikkeling van S&OP-processen voor grote bedrijven zoals Nissan en Toyota Europe.

Expertise

  • Robots voor Logistieke Processen;
  • Slimme camera’s voor Logistieke Processen;
  • AI-powered IT;
  • Logistieke IT Solution Design;

Wil je kennismaken met Peter Skov? Kom dan eens koffie drinken!