Pieter-Bas Tempelaar

Pieter-Bas Tempelaar

Sr. Supply Chain Consultant & Projectmanager

Sectoren:

Expertises:

Pieter Bas Tempelaar is een ervaren Supply Chain consultant en projectmanager, die mensen weet te inspireren, te verbinden en doelgericht laat samenwerken.

Zijn passie is het om daarmee de productiviteit te verhogen, de resultaten te verbeteren en een stevige basis te leggen voor duurzame groei. Dit door het verbinden van mensen, het realiseren van een betere samenwerking en kennisdeling en daarmee het elimineren van verspillingen. Kortom, een mensgerichte Supply Chain Professional met volop passie voor zijn vak. Vanuit een duurzame visie op Keten- en Klantgericht Samenwerken weet hij het beste in mensen naar boven te halen.

Al op jonge leeftijd werd gegrepen door het Supply Chain virus. Geïnspireerd door een directie, die het voorbeeld was van succesvolle samenwerking, heeft hij geleerd mensen te verbinden door het ontwikkelen en delen van een duurzame visie, te vertalen naar een integrale benadering en een succesvolle uitvoering.

Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij de groente en fruit leverancier van de grootste retailer van Nederland, koos hij ervoor om als Interim Professional zijn kennis en ervaring in te zetten bij andere bedrijven en zichzelf verder te ontwikkelen. In diverse andere branches heeft hij vervolgens met succes deze kennis en ervaring op het gebied van Supply Chain Management, Ketenregie en Informatiemanagement kunnen toepassen.

Met recht kan hij een gedreven inspirator en verbinder worden genoemd, die denkt in kansen, verbinden en verbeteren. Opdrachtgever laat hij vaak verbaasd achter met de vraag waar hij die energie en passie vandaan haalt!