Perry Boor

Perry Boor

Senior Project & Programma Manager

Expertises:

Biografie

Perry is een ervaren Project en Programma Manager binnen de Logistiek en Supply Chain die energie krijgt van het uitdenken, ontwikkelen en implementeren van oplossingen in brede zin.

Van nature zeer gestructureerd, kritisch, altijd op zoek naar de achtergrond en beweegredenen, niet bang om zijn mening & feedback te geven, politiek sensitief maar recht door zee wanneer de situatie daar om vraagt, realistisch optimistisch.

Ervaring

Na zijn studie Logistics & Economics aan de HAN University of Applied Science in Arnhem vormde een periode van 6 jaar bij DHL Supply Chain de basis voor zijn verdere carrière. Hier werd een stevige fundament gelegd in Transport Management en zeker ook de systeem technische kant daarvan.

Deze ervaring vormde de basis voor de overstap naar ShipitSmarter.com waar rollen vervuld werden als Project Manager, Account Manager en eindverantwoordelijke voor de afdeling Implementations & Project Management. Voor een grote diversiteit aan klanten (met elk hun eigen plek in de Supply Chain) heeft Perry meerdere implementaties, projecten en programma’s gedraaid. De gaafste trajecten waren diegenen waarbij compleet nieuwe, niet standaard oplossingen ontworpen, gebouwd en geïmplementeerd moesten worden om aan klantwensen te voldoen. Het oprichten van een aparte dochteronderneming en de bouw van een Trade Compliance systeem was hierin een hoogtepunt. Als leidinggevende gelooft Perry in persoonlijke ontwikkeling boven organisatiebelang.

 

 

Wil je kennismaken met Perry Boor? Kom dan eens koffie drinken!