Zoek binnen de UC Group website

Jennifer van der Zijden

Operations Directeur

Biografie

Binnen UC Group is Jennifer verantwoordelijk voor de aansturing van het UC Group shared service center. Zij streeft met haar team naar een optimale dienstverlening op de verschillende werkvelden zoals recruitment, marketing en administratie.

Zij versterkt de binding en het contact binnen het netwerk van de ondernemers en andere professionals van UC Group. Zo maakt zij bv. nieuwe partners wegwijs binnen UC Group door ze een onboarding traject aan te bieden.

UC Group organiseert jaarlijks twee grote evenementen, Jennifer is hiervoor verantwoordelijk. Ze houdt zich bezig met het organiseren van een aantal evenementen en speciale projecten om de samenwerking en binding met onze externe relaties te versterken. Kijk daarvoor op:Women in Supply Chain en – UC Innovation & Experience.

Ervaring

Jennifer heeft een zeer ruime achtergrond in contracting en recruitment. Haar enthousiasme, gedrevenheid en ervaringsjaren binnen de verschillende branches helpen haar hierbij. Ze haalt nog altijd veel voldoening uit netwerken en het verbinden van mensen met verschillende achtergronden.

Wil je kennismaken met Jennifer van der Zijden? Kom dan eens koffie drinken!