Richard de Munk

Richard de Munk

Sr. Logistics Operations & Site Manager

Expertises:

Keywords:

  • Site & Logistic Management
  • Lean & OpEx!
  • Perishables, food, high pace

Richards grootste drive en kunde is om met de klant te zorgen dat logistieke en operationele processen maximaal bijdragen aan het realiseren van de gewenste klantwaarde. Met het meenemen van alle lagen binnen de organisatie zorgt hij voor die noodzakelijke beweging.

Met een commercieel gevoel, zijn vele jaren ervaring en echte aandacht voor de mens weet hij hoe dit te realiseren. Enthousiast, gedreven en resultaatgericht. Vanuit zijn intrinsieke betrokkenheid neemt hij iedereen mee op weg naar dat resultaat. Een verbinder en teambuilder!

Naast het MENS-aspect brengt Richard ook veel kennis van de diverse OpEx en Lean-tools. Met de diverse aanvullende trainingen (APICS – CPIM; Lean) is ook de theoretische gereedschapskist goed gevuld om flexibel invulling te kunnen geven aan de wensen van de klant.

Richard heeft meerdere integraties van maakbedrijven begeleid. Als MT-lid meerdere transities gerealiseerd tot effectievere en efficiëntere processen. Vanuit opgebouwde strategie tot operationele executie. Dit heeft hij gedaan bij meerdere vaak internationale bedrijven, van beverage tot aluminium en van bloemen tot boeken. Altijd met als doel om met het team de organisatie die doelen te laten realiseren zodat klantwaarde echt gerealiseerd wordt.

Een summier overzicht van zijn ervaring 

  • Site Management, Operations and Logistics, Supply Chain Management
  • Realisatie van Lean projecten, Veranderprojecten
  • Integraties en procesoptimalisatie
  • Productie, Logistiek, Handel, FMCG

 

Wil je kennismaken met Richard? Kom dan eens koffie drinken!