Zoek binnen de UC Group website

Rob Opheij

IT operations manager

BIOGRAFIE

Rob is een ervaren IT Manager, die de business behoeftes herkend en deze vertaald tot IT oplossingen. Hij schakelt eenvoudig binnen de verschillende niveaus van een organisatie. Daarbij is Rob een man die graag zijn kennis en expertise deelt met zijn collega’s.  Hij heeft de juiste voelsnaren en analytisch vermogen om de problematiek binnen een organisatie te herkennen.  Rob wordt gelukkig als hij de organisatie kan helpen zich te verbeteren. Hij is goed in de communicatie, een zelfstarter en teamplayer.

ERVARING

Rob heeft veel ervaring opgedaan binnen de retail als IT Manager. Zo heeft hij als verantwoordelijke voor IT bij Prénatal een geheel nieuwe IT omgeving en -organisatie opgezet nadat zij de keuze hadden gemaakt om geen gebruik meer te maken van een shared service organisatie.

Na de implementatie van deze IT omgeving heeft hij de afdeling Supply Chain binnen Prénatal opgezet, waarbij deze afdeling voorraadverantwoordelijkheid kreeg binnen de gehele organisatie. Hierbij heeft hij zijn kennis van IT ingezet om met de juiste tools de voorraadhoogte en uitleveringsgraad  te verhogen.

In 2010 heeft Rob ervoor gekozen om zich als Interim manager in te zetten. In deze rol heeft hij diverse projecten en opdrachten binnen m.n. retailbedrijven mogen uitvoeren. Bij het uitvoeren van deze opdrachten geeft hij blijk van een goed adaptief vermogen zodat hij zich de organisatie snel eigen maakt.

Expertises:

  • Business (IT) verbeteringen
  • Professionalisatie van IT-afdelingen (IT Operations)
  • Project Management
  • Verbeteren van support binnen IT en Supply Chain afdelingen

Wil je kennismaken met Rob? Je bent altijd welkom voor een kopje koffie !