Sander Rademaker

Sander Rademaker

Logistics Engineer

Expertises:

Biografie

Sander is een breed georiënteerde Logistics Engineer die altijd streeft naar operational excellence. Zowel het verbeteren van bestaande processen als het nieuw ontwerpen motiveren hem om mogelijkheden tot procesoptimalisatie daadwerkelijk te realiseren.

Daarbij is hij gedreven, pragmatisch en hands on persoonlijkheid die zaken snel doorgrondt. Met oog voor het sociale aspect en een fijne werkomgeving, verwoordt hij zijn mening altijd op een constructief kritische manier zonder consensus en de oplossing uit het oog te verliezen.

Ervaring

Sander heeft zijn ervaring en expertise opgedaan heeft in de logistiek en de bancaire sector. Naast een HBO studie Bedrijfskunde (MER) gaven diverse rollen van logistiek operator tot planner, voorraadbeheerder en supervisor hem een brede kennis van logistieke processen. Meerdere jaren in de financiële sector als consultant en controller leerde hem daarnaast complexe processen snel te doorgronden en tot eenvoud terug te brengen. Deze ervaringen maken hem tot een engineer met een brede kennis van logistieke en financiële bedrijfsprocessen die continu innoveert op basis van zijn analytische en organiserende vaardigheden.

Sander wil zich als logistics engineer de komende jaren verder ontwikkelen in het oplossen van complexe(re) supply chain vraagstukken en op het gebied van lean six sigma en project management.

 

Wil je kennismaken met Sander? Kom dan eens koffie drinken!