Stan Noordzij

Stan Noordzij

Stagiair logistics engineering

BIOGRAFIE

Stan Noordzij is een harde werker die elke dag klaar staat om nieuwe logistieke uitdagingen aan te gaan en daarbij altijd een passende oplossing probeert te bedenken.

Ervaring

In 2016 ben ik begonnen met mijn logistieke avontuur door de MBO opleiding Logistiek Supervisor aan het STC in Rotterdam te gaan volgen. Gedurende deze opleiding heb ik een half jaar stage gelopen bij Estron Group in Rotterdam Botlek. Hier was ik verantwoordelijk voor de inslag, opslag en uitslag van diverse food en non-food producten. Voor één van de afdelingen binnen Estron heb ik een implementatieplan opgesteld, waardoor Estron haar werkzaamheden effectiever en efficiënter kan uitvoeren.

In 2019 ben ik gestart met mijn HBO opleiding Logistics Management aan de Hogeschool Rotterdam. Gedurende deze opleiding heb ik een praktijkonderzoek uitgevoerd bij Brocacef Groep N.V. Hier heb ik onderzoek gedaan naar de meest optimale central filling methodiek(en) binnen Brocacef.

Mens

Je kunt mij omschrijven als een zeer gemotiveerd, leergierig, flexibel en klantvriendelijk persoon. In mijn vrije tijd speel ik met veel plezier al ruim 20 jaar korfbal bij AKV ’t Capproen in Hellevoetsluis. Mijn andere hobby’s zijn fietsen, koken en lezen. Ik kijk ernaar uit om bij jullie aan de slag te gaan!