Zoek binnen de UC Group website

Willem Mulderij

Business Manager UC Engineering

Biografie en Profiel

Willem Mulderij zag in 1968 het levenslicht en groeide op in een ondernemersgezin te Voorthuizen. Na zijn opleiding aan de HEAO Arnhem en de vervulling van zijn dienstplicht bij de Kmar leerde hij het vak van warehousing, (contract) logistiek en transport bij Lekkerland en Kees Becker Logistiek in de praktijk.

Als persoon is hij het liefst bezig met een aantal zaken tegelijk, omdat afwisseling zorgt voor die dynamiek die hem inspireert. Energie te over want naast een gedreven werkinstelling is hij in zijn vrije tijd aan het fietsen, hardlopen of leuke dingen aan het doen op het sociale vlak. Familie en werkbalans staat bij hem hoog in het vaandel.

Ervaring

Inmiddels is Willem een zeer ervaren supply chain professioneel met 25+ jaar ervaring in het vak: Van voorraadbeheer, green- en brownfield projecten, WMS toepassingen en tendertrajecten kent hij het klappen van de zweep. Al sinds 2000 ZZP-er en na 8 jaren samenwerking met de UC Group in diverse projecten is hij sinds 1 november de manager van het UC Engineeringsteam. Zijn kracht ligt in de combinatie van Denken  (strategie en analyse) &  Doen (implementatie en het realiseren van gezamenlijke doelen; het liefst in teamverband).

Wil je kennismaken met Willem? Kom dan eens koffie drinken!