iShare Dreamteam

Eenvoudig, veilig en efficiënt onderling informatie delen in de logistieke keten

De Topsector Logistiek heeft in 2019, UC Group in samenwerking met Portbase, Cargonaut en ECS International, aangewezen voor de adoptie van iSHARE.

Met de selectie van UC Group voor de adoptie van iSHARE (UC Group, Portbase en Cargonaut stonden al aan de wieg van iSHARE) legt de Topsector deze taken in vertrouwde handen. Gezamenlijk ondersteunen we het bedrijfsleven om met behulp van dit stelsel, het eenvoudig, veilig en efficiënt onderling informatie delen in de logistieke keten mogelijk te maken. Daardoor komen ketenoptimalisatie, transparantie en verhoging van duurzaamheid voor alle ketenpartijen dichterbij.

iSHARE is een afsprakenstelsel voor identificatie, authenticatie en autorisatie. Het Afsprakenstelsel maakt het mogelijk dat iedereen met iedereen logistieke data kan delen. Ook met tot dusver onbekenden. Simpel en gecontroleerd. Want de data eigenaar beslist te allen tijde wie toegang heeft tot welke data en op welke manier.

Sinds 2018 is iSHARE beschikbaar voor de gehele logistieke sector: grote en kleine ondernemingen, publieke en private organisaties, vragers en aanbieders van data en hun leveranciers. UC Group is actief betrokken geweest bij de co-creatie van het stelsel door de sector en sinds 2018 implementatiepartner, daarmee ondersteunen we partijen bij de implementatie van iSHARE.

Inmiddels werken verscheidene logistieke organisaties en IT-bedrijven aan de implementatie van de technische specificaties van iSHARE. Ze leggen daarmee de basis voor betere benutting van de beschikbare data in de keten, voor optimalisatie en de vlekkeloze communicatie tussen alle actoren (mens en machine).

Wij staan voor je klaar om je te informeren over de mogelijkheden en voordelen van iSHARE voor jouw organisatie!

Het team


Peter Jasperse

Peter Jasperse

Supply Chain Adviseur

Leer mij kennen
Joost Koolen

Joost Koolen

Senior Project- en verandermanager

Leer mij kennen
Ludi Cosman

Ludi Cosman

IT Manager | Project Manager | Scrum Master

Leer mij kennen
Pascal van Beek

Pascal van Beek

Managing Director UC Group

Leer mij kennen

Selectie van dreamteams


Libbey Dreamteam | Herijking van de logistieke infrastructuur in Nederland

LEES MEER

Yusen Dreamteam | Aanmeldingsprocedures en nieuw planningstool laten efficiëntie toenemen

LEES MEER

iShare Dreamteam | Eenvoudig, veilig en efficiënt onderling informatie delen in de logistieke keten

LEES MEER

Edco Dreamteam | Process analyse en integrale planning

LEES MEER

Sustain Dreamteam | 1e stap naar Zero Waste via het CO2 Reductie Programma

LEES MEER