Libbey Dreamteam

Herijking van de logistieke infrastructuur in Nederland

Herijking van de logistieke infrastructuur in Nederland voor de distributie af fabriek en DC in combinatie met assessment en ontwikkeling van de supply chain organisatie.

Doelstelling: Libbey International maakt met haar wereldwijde strategie duidelijke keuzes die een directe impact hebben op de inrichting van het logistieke landschap in Europa en het team dat vanuit Libbey verantwoordelijk is voor de vertaling en realisatie van die plannen. Libbey Europa zocht ondersteuning om helderheid te krijgen in de stappen die ze met de supply chain organisatie moeten zetten om zo goed mogelijk aan te sluiten op die strategie.

UC koos voor een aanpak over twee assen; enerzijds is het Libbey team ondersteunt door één van onze logistieke engineers om een aantal scenario’s uit te werken ten aanzien van de toekomstige inrichting van distributie af fabriek en af Distributie centrum. Op basis van de harde analyse en verschillende voor- en nadelen is het Europese management team in staat geweest om een richting te kiezen die nauw aansluit bij de bedrijfsstrategie. Het andere spoor heeft gekeken naar de persoonlijke profielen en vakkundigheid van het Supply Chain team in Europa, om op basis van een door UC ontwikkeld assessment een duidelijk individueel ontwikkelplan op te stellen met aandacht voor persoonlijk leiderschap en vakinhoudelijke ontwikkeling.

 

Het team


Judith Schöffer

Judith Schöffer

Customer Service Professional

Leer mij kennen
Pascal van Beek

Pascal van Beek

Managing Director UC Group

Leer mij kennen
Wilbert Stoutjesdijk

Wilbert Stoutjesdijk

Director UC Group

Leer mij kennen

Selectie van dreamteams


Libbey Dreamteam | Herijking van de logistieke infrastructuur in Nederland

LEES MEER

Yusen Dreamteam | Aanmeldingsprocedures en nieuw planningstool laten efficiëntie toenemen

LEES MEER

iShare Dreamteam | Eenvoudig, veilig en efficiënt onderling informatie delen in de logistieke keten

LEES MEER

Edco Dreamteam | Process analyse en integrale planning

LEES MEER

Sustain Dreamteam | 1e stap naar Zero Waste via het CO2 Reductie Programma

LEES MEER