Zoek binnen de UC Group website

Technologische primeur tijdens UC innovation & experience event!

  • Geschreven door:

1 november 2017

Midden in het warehouse van Schneider Electric in Helmond vond op 31 oktober het eerste UC innovation & experience event plaats! Gasten kregen de mogelijkheid om de nieuwste technologische ontwikkelingen in de logistiek te zien én te ervaren. Er was zelfs een primeur te noteren: Arox liet voor het eerst een op waterstof aangedreven cycle counting drone vliegen!

Trendverkenners: ‘adapt or die!’

Na een inspirerende talk van trendverkenners Fountainheads waarbij we over de muur konden gluren naar de ontwikkelingen van “morgen en volgende week”, hebben de kennispartners onze gasten getrakteerd op de nieuwste innovaties op logistiek gebied. Denk hierbij aan vision picking, drone counting en cloud WMS. De strekking van het event was vanaf het begin van de dag duidelijk: “adapt or die!”

Het was een inspirerende dag waarin we werden geconfronteerd hoe snel de wereld zich aan het ontwikkelen is. Niet alleen is het belangrijk om je kennis up-to-date te houden, maar ook om af en toe te dromen met je ogen open over hoe jouw markt er over vijf of tien jaar uit zal zien.

 

Primeur: waterstof drone Arox

Kennispartner Arox Smart Technologies zorgde aan het eind van de dag voor een mooie primeur. De logistieke software leverancier vloog voor het eerst met een op waterstof aangedreven drone door het warehouse van Schneider Electric!

 

drone counting

Arox eerste waterstof drone voor drone counting in de logistiek

 

Kennispartners bedankt!

Dank aan Schneider Electric voor de schitterende ambiance waarin we het event konden houden, maar zeker ook aan onze kennispartners Arox Smart Technologies, Realtime Solutions, Knapp, 247 Dynamics, Inther, Nextup, Safety Changer en UC learning & development voor hun kennis en expertise die ze hebben gedeeld met onze gasten.

 

De autonoom rijdende Open Shuttle van KNAPP

UC innovation & experience event: wordt vervolgd!

Met het UC innovation & experience event hebben we onze gasten een blik in de toekomst gegeven en hebben we laten zien hoe wij van deze ontwikkelingen in het bedrijfsleven gebruik kunnen maken. In ieder geval hebben de organiserende UC partners Arthur, Niels, Mathieu en Stoffer genoten van de interactie en inspiratie die over ons werd uitgestrooid. Wij – en onze gasten en partners – kijken uit naar het volgende UC innovation & experience event!

Al eerder bij ons langskomen? Op 28, 29 en 30 november staat UC Group op Logistica! Je kunt deelnemen door je via de website van Logistica in te schrijven en je aan te melden voor een van onze kennissessies!

 

Een beknopte sfeersimpressie:

 

vision picking

247 Dynamics laat meer zien over vision picking met een hololens

 

cloud wms

cloud wms

Orderpicken met cloud WMS van Realtime Solutions; binnen 8 minuten operationeel met je eigen cloud WMS

 

veiligheid logistiek

Safety changers demonstreert een safety workflow applicatie

 

 


https://www.ucgroup.nl/technologische-primeur-tijdens-uc-innovation-experience-event/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link