Zoek binnen de UC Group website

NextUp: tijd voor een nieuwe generatie TMS Software

  • Geschreven door:

12 september 2017

Cloud TMS als innovator voor je logistiek! NextUp zal als partner van het UC innovation & experience event laten zien wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn.

In toenemende mate zijn supply chains de afgelopen decennia complexer geworden. Zowel voor logistiek dienstverleners als verladers zijn marges steeds meer onder druk komen staan. In de loop der jaren is er een steeds grotere behoefte aan samenwerking, voorspelbare processen en transparantie ontstaan. Software speelt hierin voor de logistieke branche een cruciale rol en door de opkomst van Software as a Service (SaaS) applicaties zijn de mogelijkheden exponentieel toegenomen.

Op 31 oktober 2017 organiseert UC logistics & fulfilment samen met een aantal kennispartners het UC innovation & experience event. Onze gasten laten we kennismaken en ervaring opdoen met recente ontwikkelingen zoals een cloud based Transport managementsysteem.

Werken met  cloud-based oplossingen biedt unieke voordelen aan verladers en logistiek dienstverleners. Traditionele uitdagingen, zoals het beheren van updates, integratie tussen verschillende systemen en implementatie van meerdere locaties, kunnen worden overwonnen via cloud-based Transport Management Software (TMS).

De voordelen van cloud-based TMS software

Cloud-based TMS maakt het beheer van TMS software vanuit een centrale locatie mogelijk. En dat niet alleen. Het beheer van de software kan anytime, anywhere. Het is niet nodig om dure apparatuur, servers en software op te slaan in gebouwen. Dat leidt niet alleen tot lagere investeringen en gebruikskosten. Ook de informatieveiligheid is altijd up-to-date en verbetert de cybersecurity.
Werken met cloud-based oplossingen stelt kleinere, startende bedrijven in staat om te concurreren met de gevestigde bedrijven. Met behulp van cloud-computing kan een organisatie real-time data verwerken en analyseren om te komen tot superieur inzicht in de verschillende processen. Dit inzicht is cruciaal om in te grijpen of bij te sturen. En vergeet niet dat er veel minder tijd aan back-ups van de data besteed hoeft te worden.

NextUp Software  partner UC Innovation & Experience event

NextUp Software ontwikkelt Transport Management Software en is partner van het UC Innovation & Experience event. Op 31 oktober zal NextUp de bezoekers van het event laten zien wat de nieuwste trends zijn in de wereld van cloud TMS software.

Uiteraard zullen kennisexperts van NextUp Software tijdens het event aanwezig zijn om de proces-voorspelbaarheid, transparantie en natuurlijk de voordelen van hun software voor uw organisatie toe te lichten.


https://www.ucgroup.nl/tijd-voor-nieuwe-generatie-tms-software/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link