Zoek binnen de UC Group website

UC Group aangewezen voor de adoptie van iSHARE!

17 juli 2019

De Topsector Logistiek heeft in 2019, UC Group in samenwerking met Portbase, Cargonaut en ECS International, aangewezen voor de adoptie van iSHARE.

Met de selectie van UC Group voor de adoptie van iSHARE (UC Group, Portbase en Cargonaut stonden al aan de wieg van iSHARE) legt de Topsector deze taken in vertrouwde handen. Gezamenlijk ondersteunen we het bedrijfsleven om met behulp van dit stelsel, het eenvoudig, veilig en efficiënt onderling informatie delen in de logistieke keten mogelijk te maken. Daardoor komen ketenoptimalisatie, transparantie en verhoging van duurzaamheid voor alle ketenpartijen dichterbij.

iSHARE is een afsprakenstelsel voor identificatie, authenticatie en autorisatie. Het Afsprakenstelsel maakt het mogelijk dat iedereen met iedereen logistieke data kan delen. Ook met tot dusver onbekenden. Simpel en gecontroleerd. Want de data eigenaar beslist te allen tijde wie toegang heeft tot welke data en op welke manier.

Sinds 2018 is iSHARE beschikbaar voor de gehele logistieke sector: grote en kleine ondernemingen, publieke en private organisaties, vragers en aanbieders van data en hun leveranciers. UC Group is actief betrokken geweest bij de co-creatie van het stelsel door de sector en sinds 2018 implementatiepartner, daarmee ondersteunen we partijen bij de implementatie van iSHARE.

Inmiddels werken verscheidene logistieke organisaties en IT-bedrijven aan de implementatie van de technische specificaties van iSHARE. Ze leggen daarmee de basis voor betere benutting van de beschikbare data in de keten, voor optimalisatie en de vlekkeloze communicatie tussen alle actoren (mens en machine).

Wij staan voor je klaar om je te informeren over de mogelijkheden en voordelen van iSHARE voor jouw organisatie!


https://www.ucgroup.nl/uc-group-aangewezen/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link