UC Group breidt directie uit

4 december 2017

Per 1 januari breidt interim- en adviesbureau UC Group de directie uit door Elise Gerritsen aan te stellen als Algemeen Directeur. Met de komst van Elise haalt UC Group veel ervaring binnen op het gebied van ondernemerschap, logistiek en (organisatie)ontwikkeling.

Elise heeft in het verleden functies bekleed als BU en HR director bij o.a. DHL en Carglass en begon in 2007 als ondernemer. Met haar bedrijf Redwoods, gespecialiseerd in coaching, leiderschap-programma’s en change management deed Elise veel ervaring op met de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen.

Rolverdeling UC directie

De rolverdeling binnen de directie van UC Group zal veranderen met de komst van Elise. Oprichters Pascal van Beek en Wilbert Stoutjesdijk zullen zich als directeur focussen op business development en rechtstreekse ondersteuning naar de klanten (Pascal) en het verder stimuleren van innovaties (Wilbert). Elise zal als algemeen directeur verantwoordelijk zijn voor de algemene leiding van UC Group en haar 5 VakMaatschappen.

Operations & technology profilering ongewijzigd

Aan de profilering van UC Group verandert op dit moment niets. Het interim- en adviesbureau blijft zich er op focussen een kennispartner te zijn binnen operations & technology. “Sterker nog, we zetten in om de profilering op technology een boost te geven door Wilbert vrij te maken op dit dossier”, aldus Pascal van Beek.

Elise Gerritsen wordt Algemeen Directeur UC Group


https://www.ucgroup.nl/uc-group-breidt-directie-uit/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link