UC Group partner Harry Jonker organiseert Masterclasses Lean Six Sigma voor goed doel

Bij UC Group is een fors aantal lopers actief. Bovendien staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel, wat blijkt uit het aantal goede doelen waarvoor partners zich inzetten. Harry Jonker zet zich in om geld in te zamelen voor de Bas van de Goor Foundation. Jij kunt jouw organisatie verrassen met een Masterclass Lean Six Sigma, inclusief Lean Game en Lean Yellow Belt certificaat.

Als je tenminste € 250 te doneert neemt Harry contact met je op om een dagdeel te plannen, bij jouw op het bedrijf.

Harold, de zoon van Harry, is inmiddels 19 jaar en heeft sinds zijn 7e diabetes type I.

De Bas van de Goor Foundation verbetert de kwaliteit van leven van mensen met diabetes door middel van sport en bewegen. Daarvoor informeren zij mensen met diabetes over de positieve effecten van sport en bewegen
en laten ze mensen deze ervaren. Zo willen ze inspireren tot een sportief leven met diabetes

“In de eerste jaren was het echter wel eens lastig. Je hebt toch iets wat voor vriendjes en teamgenoten onbekend is. Ik heb met veel activiteiten van de Bas van de Goor Foundation mee gedaan, hier leerde ik veel kinderen kennen die hetzelfde hadden als ik en hadden we doormiddel van sport activiteiten een geweldige en leerzame tijd!”

De foundation organiseert sportdagen, sportkampen, informatie avonden, gezinsweekenden en de Diabetescup (voetbal). De evenementen en organisatie zijn gratis toegankelijk voor diabetespatienten maar kosten natuurlijk wel geld. Zo kost het € 300 voor een kind dat meegaat op een sportkamp, € 75 per dag.

Wil jij een bijdrage leveren om dit alles mogelijk te maken en bovendien er zelf ook een leuke enerverende en leerzame workshop aan overhouden? DONEER dan nu tenminste € 250 en ik neem contact met je op om een afspraak te plannen!!

Of neem contact op met Harry Jonker – 06 33890600 – en maak een afspraak voor een speciaal afgestemd programma!

 


https://www.ucgroup.nl/uc-group-partner-harry-jonker-organiseert-masterclasses-lean-six-sigma-voor-goed-doel/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link