UC Group werkt aan profilering met nieuwe website

  • Geschreven door:

31 mei 2017

Je bent op de vernieuwde website van UC Group! Met deze nieuwe website zetten we als UC Group een volgende stap in de professionalisering van ons nog jonge interim- en adviesbureau.

Profilering UC Group

UC is één! Dat waren we al, maar dat was soms niet zo duidelijk. We zijn actief in verschillende vakgebieden en zijn vanuit historie gegroeid in verschillende VakMaatschappen. En deze blijven ook bestaan, begrijp ons niet verkeerd. Alleen aan de voorkant, zoals op deze website, zullen we ons als één merk profileren. Lekker makkelijk.

Kennispartner

Bij UC staan de kernwaarden co-creatie, vakmanschap en ondernemerschap centraal. Met elkaar voegen we waarde toe vanuit de verschillende vakgebieden waarin we ervaring in hebben. En omdat we ondernemers zijn willen we dit graag delen met de markt!

De nieuwe website stelt ons hiertoe in staat. Er is veel ruimte voor de kennis die we hebben. De vakgebieden waarin UC Group actief is staan centraal!

Totaalaanpak

Als UC Group onderscheiden we ons door onze totaalaanpak. We denken mee in het beginstadium van verandering en ondersteunen onze opdrachtgever met strategie en advies. Maar een plan mag geen plan blijven! We staan met onze poten in de klei als het gaat om realisatie en borging van veranderingen.

Mensen

Het gaat uiteindelijk om onze mensen! Zij werken dagelijks met veel passie bij opdrachtgevers aan verbetering. In de nieuwe website zal zowel door beeld als door interne linking meer aandacht zijn voor de mensen die het allemaal bedacht hebben.

Al met al is de nieuwe website een mooie professionalisering op meerdere fronten. Het blijft echter een ongoing proces om de website te verbeteren door te luisteren naar geluiden vanuit de markt. Misschien hebben we binnenkort meer nieuws hierover, maar dat komt te zijner tijd!


https://www.ucgroup.nl/uc-group-werkt-aan-profilering-met-nieuwe-website/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link