Zoek binnen de UC Group website

Werken als logistics engineer consultant

  • Geschreven door:

14 juli 2021

Sinds 1 januari 2021 is Sander werkzaam als Logistics Engineer bij UC Engineering, als onderdeel van UC Group. In verschillende operationele logistieke rollen bij mijn vorige werkgever heb ik aan verschillende engineering projecten meegewerkt.

UC Engineering biedt mij de kans deze ervaringen in te zetten bij uitdagende projecten in het logistieke vakgebied, waardoor ik mezelf verder kan ontwikkelen.

UC Engineering bestaat uit een gedreven team van jonge en ervaren professionals die samen werken aan het oplossen van logistieke vraagstukken. Door het inzetten van het netwerk en de beschikbare kennis van UC Group helpen we opdrachtgevers met het optimaliseren van hun logistieke processen.

In enkele maanden tijd heb ik al meerder opdrachtgevers geholpen. Ik heb scenario’s ontwikkeld voor een klant met problemen met de warehouse capaciteit en de gevolgen van de Brexit. Een andere klant heb ik kunnen helpen met het toepassen van automatisering waardoor de huidige warehouse capaciteit toch voldoende bleek te zijn voor de komende jaren. Op dit moment werk ik als interim supply chain planner waarin ik een operationele rol combineer met projectmatige data-analyses om de leveringsbetrouwbaarheid te verbeteren.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij gaan graag in gesprek om te kijken wat jij voor UC Engineering kan betekenen! Neem contact met ons op via info@ucgroup.nl

 


https://www.ucgroup.nl/werken-als-logistics-engineer-consultant/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link