Zoek binnen de UC Group website

Werken als junior professional bij UC Group

  • Geschreven door:

15 december 2020

Na het afronden van mijn supply chain management master aan Cranfield University ben ik afgelopen september gestart als junior logistics consultant bij UC Engineering, als onderdeel van UC Group. Voor mij als starter een unieke kans om samen te werken met senior vakspecialisten binnen het logistieke vakgebied voor topbedrijven.

Als young professionals vormen we een unieke combinatie van enthousiaste en leergierige starters met academische achtergrond die samenwerken met ervaren professionals. We sparren met elkaar, challengen bestaande concepten, passen theoretische modellen toe en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In korte tijd heb ik al veel interessante opdrachten gedaan die kenmerkend zijn voor de brede inzetbaarheid en flexibiliteit van een young professional bij UC Group. Ik heb onder andere meegeholpen aan een automatiseringsoplossing binnen een warehouse, een optimalisatie van een cross-dock operatie en een ontwerp van een warehouse. Recent ben ik gestart als interim planner en begeleid ik een transitie.

Parallel doen we als young professionals ook onderzoek en gaan we de samenwerking aan met hogescholen en universiteiten. Zo hebben we een onderzoek gedaan naar warehouse tenderprocessen en gaat een afstudeerder komend jaar starten met een onderzoek naar robotisering binnen warehousing.

Ook nieuwsgierig geworden? Er staat nog veel meer op stapel. Wij gaan graag in gesprek! info@ucgroup.nl

 


https://www.ucgroup.nl/werken-als-young-professional-bij-uc-group/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link