Zoek binnen de UC Group website

Zero waste in supply chain!

21 februari 2018

Denk en bouw mee aan een circulaire economie!

Supply chain management kan bij uitstek een langetermijnbijdrage leveren aan de realisatie van een circulaire economie. Onze economie zal een transitie moeten ondergaan om de doelstellingen van het klimaatakkoord te realiseren. Dat gebeurt niet vanzelf.

Waarom wachten op grote bedrijven, politiek en overheid?

Jij hebt als professional de kans om vandaag een concrete bijdrage te leveren en de transitie naar de circulaire economie mogelijk te maken. Wij zien een veelvoud aan mogelijkheden om verspilling binnen supply chain te elimineren. Door initiatief te nemen en actief samen te werken, richten we de randvoorwaarden in voor een transitie naar een circulaire economie. Samen kunnen we direct de eerste resultaten behalen.

Dit doen wij vanuit het Rijnlands model. Hierin staat aandacht voor de continuïteit van de onderneming centraal. Duurzaamheid is voor ons belangrijker dan kortetermijn-winst.

Geheel vanuit dit gedachtengoed willen wij samen met jullie een platform en community creëren. In dit platform staan samenwerking, kennisdeling en de co-creatie van duurzame oplossingen centraal.

Door de stappen richting een circulaire economie af te stemmen, kunnen we elkaar versterken en kunnen we het volgende bereiken:

  • directe en duurzame bijdrage aan het bedrijfsresultaat
  • oplossingen voor schaarste in grondstoffen en energie
  • beperken van congestie en het voorkomen van files
  • voorkomen van verspilling van schaarse arbeidsuren
  • binden en inspireren van gekwalificeerd personeel
  • juiste vervolgstappen om de transitie mogelijk te maken en te versnellen

 

Zero waste in supply chain kennisevent

UC Group organiseert op 7 juni het kennisevent “Op weg naar zero waste in supply chain”. Tijdens dit event willen we een toekomstvisie bieden en met managers werkzaam in operations, productie, logistiek, supply chain, customer service of supply chain planning de huidige stand van zaken bespreken.

Wij willen graag met jullie kijken naar mogelijke oplossingen binnen jouw bedrijf en binnen de keten. Het doel: het uitwisselen van ideeën en suggesties om verspilling direct te identificeren en te voorkomen in jouw bedrijf.

Wie gaat deze uitdaging met ons aan?

Doe en denk mee om samen de aanzet naar een circulaire economie mogelijk te maken vanuit de zero waste-doelstelling. Schrijf je hier in voor het kennisevent.

Kun je niet bij het event aanwezig zijn maar wil je wel meedenken en op de hoogte worden gehouden over dit initiatief, laat dan hier je gegevens achter:

 


https://www.ucgroup.nl/zero-waste-supply-chain/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link