Zoek binnen de UC Group website

Hans Meeder

Business Process adviseur 

Oplossingen:

Expertise:

ERVARING

Hans heeft ruime ervaring in de planning van complexe processen die onder tijdsdruk en continue veranderende waarden meerdere stakeholders moesten bedienen. Door optimaal gebruik te maken van verschillende systemen en mensen in te zetten op basis van hun talenten en vaardigheden werden de stakeholders optimaal bediend. Hans heeft tijdens zijn werkzame leven altijd verbindend gewerkt tussen operatie enerzijds en sales en customer service anderzijds. Hij ziet dat de verschillende processen niet los van elkaar gezien kunnen worden en zorgt daar voor de juiste verbindingen en stelt de mens centraal. Naast het hanteren van de helicopter view, verliest hij het detail niet uit het oog om zo de diverse processen optimaal te kunnen laten functioneren. Hans is praktisch ingesteld en voert het motto‘s ‘own what you see ealways wanting to improve’ en haalt zo het beste uit de mensen om hem heen en de organisatie 

MENS

Hans legt snel en makkelijk contact en door ruime werkervaring voelt hij zich snel thuis in de organisatie en is daarom breed inzetbaar. Hans is commercieel, resultaat en klantgericht ingesteld. Met deze mix functioneert Hans optimaalHet samen met de klant in kaart brengen van de wensen en die koppelen aan de mogelijkheden om het hoogst haalbare te realiseren. 

Hans houdt ervan om in zijn vrije tijd hard te lopen, te fitnessen en op reis te gaan. Hij geniet ook van lekker en lang tafelen met familie en vrienden.  

Overzicht van relevante werkervaring: 

  • country manager van container rederij 
  • aansturing van customer service team 
  • opzetten van een agentuur voor container rederij 
  • verbeterings en veranderingstrajecten 
  • professionaliseren operationele planning 

 

Wil je kennismaken met Hans? Kom dan eens koffie drinken!