Zoek binnen de UC Group website

Consultancy: Customer service – Order-to-Cash

UC helpt opdrachtgevers om customer service optimaal op één lijn te brengen met de bedrijfsstrategie. Customer service heeft een direct effect op klanttevredenheid en leverbetrouwbaarheid. Customer service medewerkers hebben veel invloed op de kosten en de kwaliteit van de service, die je aan de klant levert en dus op de tevredenheid van je klant en het resultaat van je organisatie. Daarom start de verbetering hiervan vaak bij customer service.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van strategiesessies bij opdrachtgevers in verschillende industrieën.

Ons advies wordt mede bepaald op basis van een scan van de huidige en gewenste customer service operatie. Om dit succesvol te kunnen doen, zorgen wij dat dit tot stand komt in samenspraak met het management en de medewerkers. Dit zorgt voor het benodigde draagvlak.

Related papers & artikelen

ARTIKEL | 19 maart 2024

Customer service 2.0 vraagt om nieuw leiderschap

Customer service 2.0 vraagt om nieuw leiderschap

De rol van de customer service afdeling in B2B-omgevingen is in transitie. In plaats van medewerkers die orders invoeren en vragen... Lees meer

ARTIKEL | 4 november 2022

Hogere omzet, lagere kosten en tevreden klanten HOE dan?

Hogere omzet, lagere kosten en tevreden klanten HOE dan?

Veel bedrijven realiseren zich niet dat een soepel en efficiënt order to cash proces tot meer omzet en kostenbesparing in de hele... Lees meer

ARTIKEL | 4 maart 2020

Wat kunnen wij van deze Singalese Shoe Care Taker leren?

Wat kunnen wij van deze Singalese Shoe Care Taker leren?

Al ruim 20 jaar help ik bedrijven met het verbeteren van hun resultaat en dienstverlening. Naast mijn passie voor de klant heb ik... Lees meer

Team Consultancy: Customer service – Order-to-Cash

Hans Meeder

Hans Meeder

Business Process adviseur 

Leer mij kennen
Pascal van Beek

Pascal van Beek

Founder UC Group

Leer mij kennen
Jeroen Smeulders

Jeroen Smeulders

Customer Service Manager & Change Management

Leer mij kennen
Judith Schöffer

Judith Schöffer

Customer Service Professional

Leer mij kennen
Yves Gortzak

Yves Gortzak

Senior Project Manager Customer Service

Leer mij kennen
Caroline Dekker

Caroline Dekker

Customer service manager

Leer mij kennen
Billy Alj

Billy Alj

Senior Customer Service & Project Manager

Leer mij kennen

Andere proposities

Consultancy: Logistieke Strategie

Logistiek moet niet langer als een kostenpost worden gezien maar als een strategische business partner om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen.

Lees meer

Interim: Supply Chain & Productie Management

Bij een capaciteits- of kennis tekort op het gebied van Supply Chain en Productie vraagstukken, helpen wij de directies van ondernemingen met snel beschikbare en ervaren interim professionals

Lees meer

Duurzaamheid Consultancy: Nulmeting Duurzaamheid

Om straks aan de CSRD te voldoen, zul je moeten weten waar je staat en welke stappen je concreet kunt nemen om hieraan te voldoen. Dat kun je met onze Duurzaamheid Nulmeting.

Lees meer

Consultancy: Logistieke engineering

Wil je je logistieke processen verbeteren? Je strategie sneller uitvoeren of gewoon tijdelijk wat extra denkkracht inhuren? UC Group is thuis in alle logistieke expertises. Onze professionals komen uit diverse supply chain en productie omgevingen. Zo hebben we niet alleen een breed netwerk maar ook veel expertise waardoor we marktleider zijn in ons vakgebied.

Lees meer

Consultancy: Productie management

Verbeteringen in een productie omgeving verdienen een integrale zienswijze. Daarmee worden resultaten voor de gehele keten geoptimaliseerd.

Lees meer

Software: Loginex Carbon Intelligence

Juist in de logistiek is het nauwkeurig en correct meten en registreren van CO2 emissies een grote uitdaging. Loginex is de NEN 16258 gecertificeerde software tool om te voldoen aan de rapportage verplichtingen en inzicht te creëren in je verbeterpotentieel.

Lees meer

Consultancy: Sales en Operations Planning (S&OP)

Zijn in jouw bedrijf voorraad en productie niet meer in lijn zijn met de klantvraag? Heb je het gevoel dat je hierdoor omzet misloopt, onnodig kosten maakt en/of de klanttevredenheid terugloopt? Dan is het tijd om naar je Sales & Operations Planning (S&OP)-proces te kijken en ons S&OP-verbeterprogramma te doorlopen. Lees hoe UC Group helpt het integrale planningsproces weer vlot te trekken.

Lees meer