Zoek binnen de UC Group website

Consultancy: Productie management

Bij het maakproces komen veel van de rollen in het supply chain werkveld samen. Inkoop van grondstoffen en halffabricaten, de logistieke afhandeling daarvan en uiteraard de supply planning vormen de basis voor een stabiel productie proces. Na het maakproces is voor de levering aan de eindklant een gedegen demand planning, orderverwerking en outbound logistiek van levensbelang. Hetgeen binnen de vier muren van de productieplant gebeurt is dan ook onlosmakelijk verbonden met deze facetten. Het is binnen die integraliteit dat onze productie professionals, de opdrachtgevers ondersteunen met productie strategieontwikkeling, het verbeteren van de leverbetrouwbaarheid, het verhogen van de klanttevredenheid, het verkorten van de doorlooptijden, engineeringsvraagstukken, procesverbetering en innovatie van productie methodieken.

Realisatie productie verbeteringen

Aansluitend op een consultancy traject dat door UC Group is uitgevoerd kan de implementatie of realisatie plaatsvinden. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan een plan om de gewenste veranderingen binnen de productie te realiseren, daarbij zoeken we de combinatie tussen professionals van onze opdrachtgevers en die van UC Group. Onze input kan projectmatig of vanuit de lijn zijn. Om onze klanten succesvol te kunnen ondersteunen hebben we een diversiteit aan professionals in huis.

Team Consultancy: Productie management

Rogier Bertens

Rogier Bertens

Operationeel improvement specialist & interim manager

Leer mij kennen
Pascal van Beek

Pascal van Beek

Founder UC Group

Leer mij kennen
Erik Misset

Erik Misset

Operationeel specialist

Leer mij kennen
Richard Vermeulen

Richard Vermeulen

Productie & Supply Chain Specialist

Leer mij kennen

Relevante cases

Case Abbott Nutrition

Case Abbott Nutrition

Abbott Nutrition, onderdeel van Abbott (wereldspeler in de healthcare sector), selecteerde UC Group om Lean Six Sigma projectmanagement uit...

Lees meer

Case FHG Phoenix pallets

Case FHG Phoenix pallets

UC draait jaarlijks veel Lean Six Sigma projecten bij opdrachtgevers. Bij Pooling Partners, Europa's grootste pooling en productiebedrijf...

Lees meer

Case Irish Distillers & Pernod Ricard

Case Irish Distillers & Pernod Ricard

Strategic road map & engineering solution
Irish Distillers is the largest Irish Whiskey producer with a significant year-on-year...

Lees meer

Andere proposities

Consultancy: Logistieke Strategie

Logistiek moet niet langer als een kostenpost worden gezien maar als een strategische business partner om jouw bedrijfsdoelstellingen te halen.

Lees meer

Interim: Supply Chain & Productie Management

Bij een capaciteits- of kennis tekort op het gebied van Supply Chain en Productie vraagstukken, helpen wij de directies van ondernemingen met snel beschikbare en ervaren interim professionals

Lees meer

Duurzaamheid Consultancy: Nulmeting Duurzaamheid

Om straks aan de CSRD te voldoen, zul je moeten weten waar je staat en welke stappen je concreet kunt nemen om hieraan te voldoen. Dat kun je met onze Duurzaamheid Nulmeting.

Lees meer

Consultancy: Logistieke engineering

Wil je je logistieke processen verbeteren? Je strategie sneller uitvoeren of gewoon tijdelijk wat extra denkkracht inhuren? UC Group is thuis in alle logistieke expertises. Onze professionals komen uit diverse supply chain en productie omgevingen. Zo hebben we niet alleen een breed netwerk maar ook veel expertise waardoor we marktleider zijn in ons vakgebied.

Lees meer

Consultancy: Customer service – Order-to-Cash

Customer Service speelt een centrale rol in de supply chain en is vaak de start van het logistieke proces. Goede Customer Service is proactief, attent en accuraat. Bij UC weten wij dat vanuit onze ervaring, zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak.

Lees meer

Software: Loginex Carbon Intelligence

Juist in de logistiek is het nauwkeurig en correct meten en registreren van CO2 emissies een grote uitdaging. Loginex is de NEN 16258 gecertificeerde software tool om te voldoen aan de rapportage verplichtingen en inzicht te creëren in je verbeterpotentieel.

Lees meer

Consultancy: Sales en Operations Planning (S&OP)

Zijn in jouw bedrijf voorraad en productie niet meer in lijn zijn met de klantvraag? Heb je het gevoel dat je hierdoor omzet misloopt, onnodig kosten maakt en/of de klanttevredenheid terugloopt? Dan is het tijd om naar je Sales & Operations Planning (S&OP)-proces te kijken en ons S&OP-verbeterprogramma te doorlopen. Lees hoe UC Group helpt het integrale planningsproces weer vlot te trekken.

Lees meer