Zoek binnen de UC Group website

Jan Willem van ’t Hof

Change- & Project manager | Operations & Supply Chain Management

Oplossingen:

Biografie

Jan Willem is een betrokken en gedreven change- en projectmanager. In de Retail heeft hij een schat aan kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot het inrichten en verbeteren van de bedrijfsprocessen. Hij heeft een goede helicopterview, maar zal ook altijd met oog voor detail en de betrokken mensen sturing en leiding geven.

Zijn kennis en kunde betreffen de organisatie en de bedrijfsmatige processen waar Supply Chain Management de rode draad vormt. Daarbinnen heeft hij veel IT ervaring, maar ook supporttaken als Finance & Accounting en legal zijn in dat kader voor hem bekend terrein. In de eerste fase van zijn carrière was hij manager en executive bij diverse non-food retailers. De laatste tien jaar heeft hij zich als interim-, project- en changemanager binnen dit werkveld bewogen. Ook een uitstapje naar het hoger onderwijs maakt deel uit van zijn ervaring.

Ervaring

Hij is een zelfstandig opererende manager met veel overzicht op de processen en doelgericht naar hetgeen bereikt moet worden. Sensitief naar alle stakeholders en met veel aandacht voor de inhoud trekt hij de kar en voelt zich daarbij onderdeel van het team dat de klus moet klaren.

Zijn ervaring en specialisme betreft het beantwoorden van strategische vraagstukken, het ontwikkelen van een roadmap, het inrichten van de waardeketen met de juiste bedrijfsprocessen en het realiseren van projecten met een grote IT- en organisatie component. Het betreft projecten die essentieel zijn voor de supply chain van de organisatie, zoals ERP, S&OP, merchandise planning, voorraadbeheer, e-commerce, (omnichannel) fulfilment, warehousing (WMS) en transport vraagstukken.

Wil je kennismaken met Jan Willem van ‘t Hof?  Kom dan eens koffie drinken!