Zoek binnen de UC Group website

Ervaar de toekomst!

15 oktober 2019

Op 24 september jl. organiseerdeUC Group haar tweede UC Innovation & Experience event op de Automotive High Tech campus in Helmond; een unieke kans voor een groep van geselecteerde klanten en relaties om op een interactieve manier zelf aan den lijve nieuwe innovatieve technologieën te ervaren en te ontdekken wat je met deze vindingen zou kunnen doen in de eigen professionele omgeving.

Als filosoof, meervoudig TED-spreker, trendwatcher, friskijker en SDG-diplomaat, verzorgt Ruud Veltenaar lezingen, masterclasses en colleges voor bedrijven en instellingen over de hele wereld.

Ruud trapte het UC INEX event af met een positieve combinatie van een heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten. Het heeft ertoe bijgedragen dat onze gasten op het puntje van de stoel zaten, uitgedaagd werden over hun eigen rol in de samenleving en menig discussie werd gevoerd gedurende het event hoe wij allen Ruud’s visie kunnen omzetten in positieve acties die de wereld gaan veranderen en duurzamer gaan maken.

In totaal 15 kennispartners hebben onze gasten geïnspireerd met hun innovatieve oplossingen en hebben in interactieve workshops uitgebreid van gedachten kunnen wisselen hoe deze oplossingen iets kunnen betekenen voor de klant. Een van deze kennispartners – een samenwerking tussen de bedrijven Pillar games en Logistic Workx werd door de vakjury uitgeroepen tot de winnaar van de pitching contest en mag zich de winnaar van de UC Innovation Award 2019 noemen. Een groot dankjewel en compliment gaat uit naar alle van onze kennispartners (Zebra, Picavi, TWNKLS | augmented reality, DSV Solutions, Teroco, iShare, Stockspots, Thinkwise, Knapp, Cargosnap, U-turn, Pillar games/Logistic Workx, Zoof-IT en WidgetBrain) voor de manier waarop zij onze gasten hebben meegenomen op reis naar onze toekomst. Uiteraard hoort hier ook een dank thuis voor de manier waarop ABN AMRO als hoofdsponsor en Automotive campus als host het INEX event mede mogelijk gemaakt hebben.

Als afsluiter van de dag bezorgde Pieter de Rijk, ook wel bekend als Herr Prof. Dr. Ing Markus Becker – (fake) Chief Science Officer bij Siemens Mobility, het publiek weer de nodige energie met een spiegel op de verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en Duitsland en bewees daarmee dat ook een Duitser humor kan hebben. Deze uitsmijter, die het publiek tot tranen toe deed lachen, stond garant voor een uitstekende sfeer tijdens de afsluitende borrel.

In het kort een zeer geslaagd event waaraan alle aanwezigen nog regelmatig terug zullen denken en diegenen die niet aanwezig waren bij UC INEX 2019 zal motiveren volgende versie van het UC Innovation & Experience event niet te missen. Dank aan allen die op enige manier betrokken zijn geweest om deze hele mooie inspirerende, interactieve en innovatieve dag mogelijk te maken.

 

 


https://www.ucgroup.nl/ervaar-de-toekomst/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link