Zoek binnen de UC Group website

KNAPP brengt nieuwe technologie naar magazijnlogistiek

  • Geschreven door:

17 oktober 2017

KNAPP is technology partner van het UC innovation & experience event. In dit blog vertelt KNAPP je meer over Open Shuttle techniek binnen magazijnlogistiek!

Open Shuttle techniek ervaren? Schrijf je dan in voor het UC innovation & experience event!

Open shuttle system: de volgende generatie autonome voertuigen

Een modern distributiecentrum heeft te maken met veel uitdagingen: toenemend aantal artikelen, grotere eisen voor snelheid en kwaliteit bij orderverwerking evenals maximale flexibiliteit.

Bovendien moeten opslagsystemen op de meest ruimte-effectieve manier geïmplementeerd en ontworpen worden en moeten gemakkelijk aanpasbaar zijn naar veranderende omstandigheden. De steeds complexere transporttaken binnen een magazijn moeten zo flexibel en eenvoudig mogelijk zijn, om de efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

Met de Open Shuttle biedt KNAPP het ideale concept om te reageren op de stijgende eisen in magazijnen. De autonoom rijdende transportvoertuigen hebben een breed scala aan toepassingsgebieden binnen een logistiek systeem en combineren flexibiliteit, economische winstgevendheid, veiligheid, efficiëntie en schaalbaarheid.

De intelligente Open Shuttles zijn ideaal voor complexe transportbanen binnen een warehouse. Ze verplaatsen zich volledig onafhankelijk over vrije oppervlakten met behulp van innovatieve navigatietechnologie, zonder loops of spoorrails.

Ze maken gebruik van lasernavigatie en geavanceerde sensortechnologie en ze weten altijd waar ze zich precies bevinden. Open Shuttles reageren dynamisch op de omgeving, ze vermijden obstakels en plannen zelfstandig hun route door het warehouse.

 

https://youtu.be/hTJlRckPEgs

 

Volledig automatisch robot picken

Binnen gebieden waar hoge prestaties en kwaliteit langdurig worden geëist, worden mensen geconfronteerd met fysieke grenzen.

Een oplossing is het gebruik van industriële robots. Een betrouwbaar picking proces wordt echter vaak beschouwd als een bijna onmogelijke taak in de intralogistiek.

Pick-it-Easy Robot is ideaal voor langzame en middelgrote artikelen die normaal gesproken een groot deel van de voorraad vormen. Een alles-in-één oplossing, doordat de Pick-it-Easy robot is uitgerust met een gearticuleerde robotarm, veranderbare grijpers, specifieke  software en diverse veiligheidsmaatregelen.

Deze volledig automatische pick oplossing combineert flexibiliteit met betrouwbaarheid en prestatie. Met de Pick-it-Easy Robot heeft KNAPP een nieuwe oplossing voor het picken met een industriële robot die een nieuwe dimensie opent in de intralogistiek.

https://youtu.be/E_MH51IzUsE

 

Kom kennis maken met Open Shuttles en Robot Picking

Tijdens het UC Innovation & Experience op 31 oktober event is KNAPP  aanwezig om u het werken met Open Shuttles en Robot Picking te laten ervaren. Wilt u ook graag kennis maken met KNAPP of een van de andere partners tijdens het UC Innovation & Experience event? Schrijf u dan snel in!


https://www.ucgroup.nl/open-shuttles-en-robot-picking/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link