Zoek binnen de UC Group website

Interim: Supply chain & Productie Management

Heb je met spoed specifieke kennis en kunde nodig binnen je organisatie dan is interim management capaciteit de oplossing. Je wil dan wel iemand hebben die snel inzetbaar is en vakinhoudelijk kundig. Bij UC Group werken we met senior professionals die al meer dan 10 jaar praktische ervaring hebben binnen het supply chain en productie werkveld.

Onze professionals staan er nooit alleen voor, binnen UC Group zorgen we voor intervisie en kennisdeling om voor onze opdrachtgevers tot een passende invulling te komen. Dat kan op een veelheid van specialisaties:

 • Inkoop
 • Planning & Forecasting
 • Logistiek engineering
 • Logistiek & Transport
 • Productie management
 • Customer service
 • ICT services
 • Supply chain management

Met onze professionals dekken we niet alleen alle facetten binnen de vakgebieden supply chain en productie af, we zijn ook in staat om rollen in te vullen van specialist, teamleader tot directie.

De voordelen van het werken met UC Group:

 • Rechtstreeks zakendoen met onze professionals
 • Je krijgt niet alleen de kennis en ervaring van de ingezette professional, maar je krijgt ons hele team erbij
 • Snelle inzet van branche- en vakspecialisten
 • Geen risico volgens de wet DBA als inhuurder

Team Interim: Supply chain & Productie Management

Marco Stolk

Marco Stolk

Supply Chain Professional

Leer mij kennen
Kurt Klomp

Kurt Klomp

Supply Chain Consultant

Leer mij kennen
Ronald de Hoog

Ronald de Hoog

Operations, Logistiek en Supply Chain management | Verandermanagement

Leer mij kennen
Guus van Bergen

Guus van Bergen

Transport & Distributie Manager | Project Manager

Leer mij kennen
Jeroen Smeulders

Jeroen Smeulders

Customer Service Manager & Change Management

Leer mij kennen
Hans Hulsinga

Hans Hulsinga

Transport, Logistiek & Supply Chain Consultant

Leer mij kennen
Marcel Kruizinga

Marcel Kruizinga

Interim Supervisor

Leer mij kennen

Andere proposities

Duurzaamheid Consultancy: Nulmeting Duurzaamheid | UC Group

Om straks aan de CSRD te voldoen, zul je moeten moeten weten waar je staat en welke stappen je concreet kunt nemen om hieraan te voldoen. Dat kun je met onze Duurzaamheid Nulmeting.

Lees meer

Consultancy: Logistieke engineering

Wil je je logistieke processen verbeteren? Je strategie sneller uitvoeren of gewoon tijdelijk wat extra denkkracht inhuren? UC Group is thuis in alle logistieke expertises. Onze professionals komen uit diverse supply chain en productie omgevingen. Zo hebben we niet alleen een breed netwerk maar ook veel expertise waardoor we marktleider zijn in ons vakgebied.

Lees meer

Consultancy: Productie management

Verbeteringen in een productie omgeving verdienen een integrale zienswijze. Daarmee worden resultaten voor de gehele keten geoptimaliseerd.

Lees meer

Consultancy: Warehouse design

Stevige ervaring op het gebied van solution design en data analyses om het meest competitieve warehouse ontwerp te realiseren.

Lees meer

Consultancy: Customer service – Order-to-Cash

Customer Service speelt een centrale rol in de supply chain en is vaak de start van het logistieke proces. Goede Customer Service is proactief, attent en accuraat. Bij UC weten wij dat vanuit onze ervaring, zowel op strategisch, tactisch als operationeel vlak.

Lees meer

Software: Loginex Carbon Intelligence

Juist in de logistiek is het nauwkeurig en correct meten en registreren van CO2 emissies een grote uitdaging. Loginex is de NEN 16258 gecertificeerde software tool om te voldoen aan de rapportage verplichtingen en inzicht te creëren in je verbeterpotentieel.

Lees meer

Consultancy: Sales en Operations Planning (S&OP)

Zijn in jouw bedrijf voorraad en productie niet meer in lijn zijn met de klantvraag? Heb je het gevoel dat je hierdoor omzet misloopt, onnodig kosten maakt en/of de klanttevredenheid terugloopt? Dan is het tijd om naar je Sales & Operations Planning (S&OP)-proces te kijken en ons S&OP-verbeterprogramma te doorlopen. Lees hoe UC Group helpt het integrale planningsproces weer vlot te trekken.

Lees meer

Consultancy: Logistieke Strategie

Bedrijven zien veel veranderingen op zich afkomen en moeten hier met hun logistiek in meebewegen. Maar hoe bepaal je een strategie wat betekent dit voor de inrichting van de supply chain operatie? Moet je gaan outsourcen of misschien mechaniseren? Moet je met regionale magazijnen gaan werken of beter alles in één DC centraliseren? Lees hoe UC Group je helpt de juiste keuzes te maken.

Lees meer