Zoek binnen de UC Group website

UC innovation en experience 2021!

3 januari 2020

Afgelopen september zou de inmiddels derde editie van Innovation & Experience (INEX) event plaatsvinden.

De actualiteit rondom COVID heeft ons in de zomer doen besluiten het evenement naar 28 september 2021 te verplaatsen. Gelukkig was er begrip voor deze beslissing en konden we de afspraken met de kennispartners en de ondersteuners handhaven, waardoor wij verzekerd zijn van een prachtlocatie en goede sprekers om de dag in te leiden.

Deze keer zal tijdens het evenement een groter beroep worden gedaan op de bezoekers. Tijdens het INEX hopen wij co-creatie te bereiken tussen de kennispartners en de deelnemers, om op die manier creatieve oplossingen en/of producten te ontwikkelen die problemen van de toekomst gaan oplossen.

Bedrijven presenteren niet alleen hun nieuwste producten en diensten, maar gaan tevens aan de slag met de uitdagingen die zij in de praktijk tegenkomen. In verschillende rondes worden de deelnemende bedrijven bevraagd en om advies gevraagd, met als doel aan het einde van de dag tot een concept, een toepassing of een oplossingsrichting te komen.

Deze set-up vereist goede voorbereidingen van de deelnemende bedrijven. Om die reden organiseren wij met deze kennispartners een pre-event waarin zij een of twee samenwerkingspartners kiezen. Gezamenlijk wordt een gecompliceerde case uitgewerkt  die op 28 september aan de bezoekers wordt gepresenteerd. Door actieve deelname van de bezoekers in de vorm van input, kritiek en het aandragen van oplossingen ontstaat het ultieme co-creëren  met als resultaat meer verdieping en onderlinge verbinding tussen deelnemers en kennispartners.

Word je graag uitgedaagd om met kritische blik een case te beoordelen en denk je graag mee in toepassen en oplossen, dan kom je op dit evenement volledig aan je trekken. Houd onze berichtgeving over het evenement in de gaten zodat je weet wanneer de inschrijving startof laat je e-mailadres achter via: info@ucgroup.nl


https://www.ucgroup.nl/uc-innovation-en-experience-2021/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link