Zoek binnen de UC Group website

Dada Run for Value & Roparun: UC-ers lopen hard voor het goede doel

30 mei 2019

De Dada Run for Value is inmiddels geweest, er is weer een recordbedrag opgehaald van EUR 134.100 door alle teams. Van dit geld wordt bij het Maasstad ziekenhuis een DaDa hotel verwezenlijkt, waar ouders en broertjes en zusjes kunnen verblijven als een kind onder behandeling is bij het brandwonden centrum.

 

http://run4value.nl/het-project-van-stichting-dada-voor-de-run-for-value-2019-is-bekend/

Ook bij de Roparun zijn we aanwezig. Althans, ikzelf, ik loop mee met team 62 vanuit Parijs. Uiteraard ondersteun ik van harte het vaste goede doel wat aan de Roparun gekoppeld is: ondersteuning voor de palliatieve zorg, zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. We hebben het dan voornamelijk over patiënten die kanker hebben.

De afgelopen tijd hebben we als team – 22 man/vrouw in totaal, veel gedaan om geld op te halen voor dit doel. Collectes, wijn verkocht, op een basisschool zijn acties gehouden door de kinderen, we hebben allerlei Roparun sponsormateriaal verkocht en natuurlijk de verkoop van loten voor de prijsactie.

Komend weekend gaat ons team allerlei klusjes doen in een hospice in Dordrecht. Deze actie levert geen sponsorgeld op, maar versterkt het gevoel wat wij hebben voor het doel waar we voor lopen. En deze actie geeft het hospice even wat ruimte, omdat er in het hospice met beperkt budget veel gedaan moet worden.

Op 8 juni starten we in Parijs nabij vliegveld Charles de Gaulle, op pinkstermaandag 10 juni komen we aan op de Binnenrotte in Rotterdam.

Donaties: https://donaties.roparun.nl/doner en?team=87
Info over het goede doel: https://www.roparun.nl/nl/over-roparun/het-goede-doel/

Het motto van de Roparun is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Een prachtig doel om het leven van ernstig zieke mensen een klein beetje draaglijk te maken.

Hartelijke groet, Johan Roxs


https://www.ucgroup.nl/uc-lopen-hard-voor-het-goede-doel/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link