Zoek binnen de UC Group website

Let’s Meet… Marcel, IT Professional

3 maart 2022

Marcel de IT experts van UC Group twee jaar werkzaam als information Analyst & Project manager voor verschillende klanten.
Marcel bevindt zich binnen UC Group bij het team (Home-tribe) IT-services, waar hij met zijn ervaring realiteit én relativering op het hele IT domein meeneemt.

Kan je jezelf even kort introduceren (als persoon en professionals)? 

De persoon en de professional Marcel lijken veel op elkaar en kunnen het in de regel ook goed met elkaar vinden. Ze zijn in de basis ontspannen en observerend, maar in de uitvoering enthousiast met soms een vleugje activisme. Marcel deelt een huishouden met vier vrouwen en één kat, vertelt je graag over zijn Volvo’s en houdt van speciaalbier.

Kan je wat vertellen over jouw hometribe?

Zelden een groep zo verschillende mensen ontmoet, waarmee het zowel professioneel als persoonlijk zo makkelijk praten is. Dat is misschien een kwestie van geluk. Maar het is ook iets wat je in de hele UC Group terugziet: we kunnen scherp discussiëren op inhoud en combineren dat met oprechte persoonlijke aandacht. Wij kunnen elkaar altijd en overal over bellen.

Waar ligt jullie ambitie? 

Wereldheerschappij. Maar mocht dat niet haalbaar blijken, dan zou ik zeggen dat onze tribe de ambitie heeft om IT op de juiste plek – op het juiste  moment- binnen een organisatie te plaatsen. En dat willen zowel binnen de UC Group uitdragen, als bij onze opdrachtgevers.

Natuurlijk: iedereen heeft met IT te maken. Veel van onze partners bij de UC Group zijn zeer te zake kundig als het gaat om allerlei software applicaties. Onze tribe vult dit aan met overzicht én een kundige blik op de details. Van Enterprise Architectuur tot aan Data Formatting. Van boardroom tot aan eindgebruikers. Uit onze ervaring brengen we realiteit én relativering op het hele IT domein mee.

Jij bent enige tijd partner bij UC Group? Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen?  

Eind 2019 ben ik ingestapt bij UC Group. Het leek mij een platform en een groep mensen die konden bijdragen aan mijn persoonlijke en professionele groei. Iets wat mij als zelfstandige ‘alleen’, niet zomaar zou lukken. Zeker niet in zo’n tempo en met zo’n intensiteit, wat ondertussen is gebleken. En niet vergeten: via UC Group is het aantal potentiële opdrachten die ik -eventueel samen met andere partners- kan doen, verveelvoudigd.

 


https://www.ucgroup.nl/lets-meetmarcel/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link