Zoek binnen de UC Group website

Maak samen met ons je ERP project nóg succesvoller – vul de enquête in!

  • Geschreven door:

26 juni 2017

Blijvend verbeteren doen we samen! Daarom willen we samen je ERP project nóg succesvoller maken. Zodat we je, nu en in de toekomst, nog beter van dienst kunnen zijn. Help je ons hiermee door de bijgevoegde enquête in te vullen?

 

ERP beter gebruiken door inzicht in tevredenheid en trends

Bij UC Group onderzoeken we ieder jaar hoe tevreden de gebruikers van ERP systemen zijn. Daarmee willen we een beeld krijgen van hoe tevreden gebruikers zijn over hun ERP oplossing. Ook willen we specifiek weten hoe tevreden ze zijn over de implementatie van de oplossing.

Natuurlijk hebben wij daar zelf een beeld bij. We willen echter graag jouw mening horen! Omdat dat voor ons de enige is die telt. Het invullen van de enquête kost je tussen de 5 en 10 minuten.

 

Trends en best practices in Whitepaper

Uiteraard ontvang je de uitkomst van het onderzoek zodra dit is afgerond is (planning augustus 2017). We bieden dit dan aan in de vorm van een Whitepaper.

Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk met je gegevens om. In onze communicatie zullen we nooit bedrijfsgegevens delen. Onder de inzenders verloten wij een slagroomtaart en een UC Group ERP Scan ter waarde van € 3.750,-. De winnaars zullen worden gepubliceerd in de nieuwsbrief van september.

Laat je stem horen! Dan maken we samen de wereld van ERP projecten een stukje mooier.

Dank alvast voor je deelname!

Roald van der Heide

UC Group


https://www.ucgroup.nl/maak-erp-implementaties-succesvol/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link