Zoek binnen de UC Group website

Zeilevent UC Group groot succes!

6 september 2017

6 september 2017 - De professionals van UC Group legden hun klant gister in de watten tijdens een lekker middagje uitwaaien op de Loosdrechtse plassen!

Ongeveer 25 opdrachtgevers en relaties verzamelden zich samen met de maten van UC Group aan het eind van de middag bij de mooie locatie Ottenhome aan de Loosdrechtse plassen.

 

Co-creatie tijdens spannende zeilwedstrijd

Na een korte kennismaking met elkaar onder het genot van een drankje en een broodje, werden alle deelnemers onderverdeeld in 7 zeilboten. Geheel volgens onze kernwaarden (co-creatie, vakmanschap en ondernemerschap) aan de slag dus!

De boten stonden onder leiding van de ervaren zeilers en zij hadden de taak de bemanning aan te sturen om de vooraf vastgelegde route zo snel mogelijk af te leggen.

Al snel bleek dat dit niet meeviel met vrijwel windstil weer en probeerde elke boot door zeer verschillende vaarroutes toch optimaal gebruik te maken van de wind. Met veel positiewisselingen en vermaak tot gevolg! Gelukkig nam de wind op het einde wat toe zodat er toch nog wat vaart gemaakt kon worden.

Na het zeilen was er een heerlijk uitgebreide BBQ geregeld en was volop de gelegenheid om bij te praten en nieuwe contacten op te doen in een informele sfeer.

 

Bedankt!

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor de zeer geslaagde avond en wij kijken al uit naar volgend jaar!

 

Hieronder een kleine sfeerimpressie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


https://www.ucgroup.nl/zeil-event-uc-group-groot-succes/

Deel dit artikel:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin width= Deel dit object op Google+ E-mail dit object Whatsapp dit object Kopieer link